1:1 sessies & trajecten

 

Een sessie geeft de ruimte aan wat er zichtbaar mag worden en nu nog verborgen ligt. Dit is iets wat wellicht al langere tijd in de weg zit naar het leven vanuit wie jij in essentie bent. Het ruimte geven aan wat er geblokkeerd was en de ruimte die ontstaat voor een nieuwe manier van leven, daar creëren we in vrijheid. Door middel van coaching, healing, spiegelen, opstellingen en oefeningen geef ik de sessie vorm. Regelmatig neem ik de coachee mee op innerlijke reis, waardoor jij op een diep niveau in contact staat met wie je in essentie bent en de bron. Jij creëert met je intentie de richting van de sessie en vanuit die krachtige plek werken we aan wat er wilt ontstaan, dóór jou heen. Zeer frequent begeleid ik (toekomstige) ondernemers bij het vormgeven van hun bedrijf en hoe zij als ondernemer hun Licht en missie kunnen delen met de wereld. De oude verhalen, patronen en overtuigingen die naar de oppervlakte komen bij het willen gaan staan voor wie je werkelijk bent en wat je wilt delen, zijn er om getransformeerd te worden. Vanuit eigen ervaring en het begeleiden van mannen en vrouwen die deze zelfde reis hebben gemaakt kan ik ook naast jou wandelen tijdens deze transitie in je leven. 

” Natuurlijk valt en staat alles met wat ik zelf doe & dat ik mijn verantwoordelijkheid neem voor mijn leven. Jou rust, wijsheid en ruimte zorgde ervoor dat ik nog meer werd uitgedaagd om te voelen en vooral te vertrouwen op het grotere geheel. Het zorgde ervoor dat alles wat nog getransformeerd mocht worden de afgelopen maanden getransformeerd mocht worden vanuit nog meer liefde en rust dan daarvoor. Dat ik me mag overgeven en dat alles vanuit daar ontstaat. Ik heb veel inzichten gekregen tijdens de Soul Journey maar de ervaring zelf was veel waardevoller. Het niet willen/hoeven weten maar vertrouwen. Dat de buitenwereld een spiegel is en ik daar mag uithalen wat de les voor mij is. Ik heb gekozen voor de Soul Journey omdat ik een duidelijk JA voelde en zodra ik zo’n keuze maak gaat alles voor mij werken en komt er precies dat naar boven wat zich mag aandienen en is het programma ook precies lang genoeg. Het was een rollercoaster, we gingen diep maar het voelde altijd veilig, jij bleef sterk bij jezelf waardoor ik alle ruimte kreeg. Mijn basis is versterkt, ik vond het GEWELDIG! Een ervaring voor het leven! ”

Danya - deelnemer the soul journey - online en offline traject in groep

” Bij Renske heb ik deelgenomen aan de Sacred Inner Journey. Een reis waarin je met de zachte en liefdevolle energie van Renske begeleid wordt naar binnen. Een Reis waarbij je verlangens en blokkades in het Licht worden gezet. Een Reis waarbij 1-op-1 en met sisters laagjes dieper mag gaan en waarbij er ruimte is voor vreugde, humor, verdriet, verstilling en vooral heel veel liefde. Voor mij persoonlijk betekende het een Reis van het hoofd naar het hart, zodat ik me nog beter kon verbinden met mijn ware zelf, met de ziel. Daardoor ben ik nog meer intuïtief in het leven gaan staan en geef ik me over aan de flow en de joy van het Huidige Moment. ”

Stephanie - deelnemer The Sacred Inner Journey - online en offline traject in groep

” Een workshop met Renske is een bijzonder mooie ervaring en een prachtige investering in jezelf!

 Onder begeleiding van Renske heb ik tijdens de workshop ‘de wonderen van jouw intuïtie’ mijn hart en intuïtie laten spreken en kwam ik dichterbij mijzelf. Deze dag is niet alleen een bijzondere ervaring maar bovenal een fijn cadeau aan jezelf. Door de healing en met behulp van de oefeningen en opdrachten maakte ik verbinding met mijn intuïtie en kreeg ik nieuwe inzichten. Ik werd rustig en ik voelde meer vertrouwen. Vertrouwen op mijn intuïtie is meer een onderdeel geworden van mijn zijn. Vertrouwen dat het goed zal zijn, wat het ook met zich mee zal brengen. Renske is een prachtig warm mens met een bijzondere gave.

Dankjewel lieve Renske, dankbaar dat ik deze dag met jou heb mogen ervaren. ”

Carol - deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie