We keren terug naar jouw
sacred centre

Je herinnert je ware essentie
om vanuit die plek
voluit te leven

Op maandag 12 juli 2021 start
The Sacred Inner Journey –
Zomer 2021

 

Een innerlijke sacred reis van 11 weken. 
We gaan de diepte in, terug naar je ware essentie.

Verlang jij ook naar een diepere connectie met wie jij in essentie bent? Vanuit die plek in jezelf kan je bewust creëren, verbinden en voluit leven. Daar is berusting, bezieling en levensenergie.

We verdiepen ons in de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf. De schaduw brengen we aan het licht, zodat we zien wat er verstopt ligt en gezien wilt worden. De energieën komen meer in balans doordat ze door je heen kunnen stromen. Er vinden transformaties plaats op de verschillende lagen van het fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Je stemt je af op je Hart, daar waar heling plaatsvindt. 

Zelfacceptatie op een diep niveau, omdat we vanuit de kern samenwerken met je mindset, verlangens en de spiegels in het leven. 

Gedurende 11 weken gaan we met een intieme groep vrouwen een sacred inner journey beleven. We komen als groep samen tijdens livedagen en ceremonies, online masterterminds en live Q&A’s.

Een groot onderdeel zijn de 1 op 1 sessies waarbij we door middel van coaching en energetisch werk aan jouw persoonlijke proces werken. Dit is een optie die je kunt kiezen.

Ervaren zal worden hoe groot de kracht van bewuste intentie is. Mannelijke en vrouwelijke energie wordt in balans gebracht. Je verlangens, dromen en visie wordt meer helder en je zal concrete en praktische stappen zetten in je persoonlijke leven en eventueel je business

 

Door de sacred rituelen, ceremonies, oefeningen en sessies worden thema’s rondom blokkades in de mannelijke en vrouwelijke energie, onzekerheden, angsten, weggestopte of onderdrukte emoties, beperkende overtuigingen zichtbaar en geheeld. Zowel in de groep als 1 op 1 gaan we hiermee werken.
De samenwerking in de groep is bijzonder krachtig, omdat er vanuit openheid, compassie en verbinding met elkaar wordt gedeeld en geheeld. De verbinding met elkaar is helend door de herkenning en de ervaring van sisterhood.

Voel jij dat je samen met een bijzondere groep vrouwen een innerlijke Reis wilt maken? Verlang jij er naar om meer in verbinding te staan met je lichaam, je essentie, je Ziel en ook met krachtige vrouwen om je heen?

Je bent enorm welkom om deze Reis te gaan maken. 


Helend – transformerend – openend…

Release – Reset – Activate – Liberate & Embody

Ook wanneer je nieuwe stappen wilt zetten in je eigen praktijk/bedrijf!

In Liefde.

THEMA’S

De energie op aarde en het collectieve bewustzijn zit in een transformatieproces. Op hoog tempo herinneren mensen wie ze in essentie zijn en doorgaan ze het proces van innerlijk ontwaken. De herinnering dat we spirituele wezens zijn met een menselijke/aardse ervaring (en niet andersom).

Tijdens The Sacred Inner Journey maken we een innerlijke Reis met een groep vrouwen die voelen dat dit het moment is om de mannelijke en vrouwelijke energie in zichzelf in balans te brengen. Tijdens de livedagen zullen we door middel van innerlijke reizen, healing, meditatie en verbinding met elkaar deze verdieping ervaren. Bij de 1:1 sessies kunnen we vervolgens dieper ingaan op persoonlijke stukken die gezien willen worden en om jouw liefdevolle aandacht vragen. Healing van blokkades, energie weer laten stromen, herinneren van wie jij bent. Ook kijken we naar jouw persoonlijke situatie, eventueel je business en wat je graag wilt creëren in je leven. 

Wanneer de mannelijke en vrouwelijke energie in balans komt, ontstaat er een evenwicht in geven en ontvangen, in dromen en fysiek neerzetten, in verbinding en het omarmen van je unieke Zijn. De weg tot ontvangen wordt geopend, zodat je gaat creëren waar je naar verlangt. Een balans die essentieel is om voluit te leven. 

Ook de schaduw zullen we aandacht geven. De plek waar je (vaak al sinds je nog maar net op aarde was) onzekerheden, pijn, angsten, emoties en verlangens hebt weggestopt en opgeslagen liggen, omdat dat veiliger leek. We gaan op een liefdevolle, sacred wijze om met deze schaduwstukken en zetten ze in het licht. Zo kan je deze vergeten delen van jezelf herkennen – erkennen – accepteren en transformeren.

 

Tijdens de livedagen en met de 1:1 coaching & healing sessies zullen werken op verschillende lagen; mindset, emoties, energie en je fysieke realiteit (en dus ook echt praktische stappen zetten!).

Energetische healing, innerlijke reizen, meditatie, coaching, afstemming, kaartlegging en rituelen zijn elementen die ik toepas om door de verschillende lagen/dimensies van bewustzijn heen te bewegen zodat jij in je kracht komt te staan, vanuit je ware essentie.  Alles in afstemming met jou en de intenties die jij meeneemt naar dit traject.

Resoneer jij met de energie van dit traject? Stuur mij dan een mailtje naar renskefeenstrainfo@gmail.com en dan zullen wij een online kennismaking inplannen. Samen zullen we bekijken of jouw intenties passen bij dit traject.

Wanneer de energie van beide kanten klopt dan ben je enorm welkom in the sacred inner journey. De eerste 1:1 sessie wordt gepland als je daarvoor hebt gekozen en je wordt toegevoegd aan de besloten Facebookgroep en later ook aan de whatsappgroep met de andere deelneemsters van The Sacred Inner Journey. 

Deze reis vraagt om toewijding aan je Zelf en aan het Leven. 

Alles zit al in je, alles zit in jou opgeslagen – dat ga je je herinneren.

Het is een inwijding.. voor jou mooie vrouw!

 

VOOR WIE?

Voor vrouwen die resoneren met de energie van dit traject.


Vrouwen, bewuste onderneemsters, lichtwerkers van deze nieuwe bijzondere tijd, die een sterk verlangen voelen om
 vanuit hun ware essentie te leven.


Weten dat er een nieuwe manier van leven en ondernem
en is, waarbij intuïtie en bewust-Zijn de basis is.


Verlangen naar verbinding met alle lagen van je Zijn en graag guidance ontvangen bij dit proces.


Een innerlijke reis willen maken om zo van binnenuit te werken met mannelijke en vrouwelijke energie, dit te belichamen en te leven.


Vrede verlangen te ervaren in het donker met Alles wat daarin gezien wilt worden en het herinneren van de volledigheid en heelheid van wie jij bent.


Bewuste vrouwen die sterk voelen en weten dat zij iets te brengen hebben en dat het moment NU is.

Vrouwen die ernaar verlangen om de weg tot ontvangen te openen.


Zij die graag de energie van de SISTERHOOD ervaren, omdat we samen krachtiger zijn, omdat we samen ÉÉN zijn.

THE SACRED INNER JOURNEY

” Wat een prachtig cadeau aan mezelf was de inspiratiecall met Renske! Het was een ongelooflijk liefdevol, warm en open gesprek ”

” Alles wat Renske zei kwam binnen. Ik voelde aan alles dat het de waarheid was. Ik wist dat het de waarheid was. Ik wist dat ik daar volledig op kon vertrouwen. Ik wist dat Renske me steunde en ik weet dat ze dat blijft doen! 

Renske is een prachtig persoon! Ze heeft de kracht om te spiegelen wat ze ziet en daarmee bevestigd ze wat jij diep van binnen al weet. Ze helpt je om het op een diep niveau te voelen en om er echt op te vertrouwen. Ze is niet bang om eerlijk en open te zijn. Ze is niet bang om even door te pakken waar nodig en ze voelt het feilloos aan wat jij nodig hebt om geïnspireerde actie te kunnen onderneem. Zo begeleid ze je in een prachtige en krachtige transformatie. 

Zelf mocht ik nog veel meer mijn gevoel gaan voelen. Ik mocht nog meer in mijn gevoel kruipen en ik mocht erop vertrouwen dat als ik het gevoel goed had, dat de rest vanzelf zou volgen. Dat het zo snel zou volgen, had ik nooit durven dromen. In diezelfde week nog manifesteerde ik een nieuwe baan. Een baan die me echt laat voelen hoe ik mezelf wil voelen! 

Zo ongelooflijk bijzonder hoe snel Renske alles aan het stromen kreeg! Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de prachtige en krachtige inspiratiecall met Renske! En als ik je dan nog één woord mee mag geven dan is het: DOEN! “

'' Mijn (levens)missie is dankzij Renske duidelijker geworden ''

” Ik boekte een coaching sessie bij Renske, omdat ik voel dat er meer is. Ik wil mijn hart & intuïtie volgen en mijn purpose leven. Renske heeft een fijne, ontspannen & lichte energie, waar je je meteen door op je gemak voelt. Door haar waardevolle boodschappen die ze deelt op Instagram voelde ik al dat het zou klikken. Met een vers gebakken, gezond, vegan koekje werd ik warm ontvangen. Haar manier van werken vind ik erg mooi. Ze kan erg goed luisteren, maar óók advies geven zodat ik verder kon in de goede richting. Ze heeft me geholpen om ‘oude’ dingen los te laten, bevestiging gegeven dat ik op het goede pad ben en een boost om te vertrouwen op waar ik voor wil gaan. Mijn (levens)missie is dankzij Renske duidelijker geworden. Na de sessie hebben we nog even telefonisch contact gehad, je merkt duidelijk dat Renske heel betrokken is. Ik kan het zeker aanraden om een sessie te boeken, maar weet vrijwel zeker dat ook haar trajecten & workshops waardevol zijn! ”

” Ik weet nu hoe ik veel beter naar mijn gevoel kan luisteren ”

” Wauw! Renske heeft ervoor gezorgd dat ik me écht verbonden voelde met mijn intuïtie. Door de prachtige visualisaties en concrete oefeningen weet ik nu hoe ik veel beter naar mijn gevoel kan luisteren. Renske is een prachtmens met een supermooie gave om anderen hiermee te helpen! ”

” Er ontstond een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten ”

” Renske heeft mij op rustige en liefdevolle wijze geholpen om een dieper inzicht te creëren in een blokkade.

Door haar rust en vertrouwen ontstond er een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten. Ik voelde bij Renske ook de veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen.

Ik kijk uit naar mijn volgende coachsessie! ”

'' Mijn ego had het allang bestempeld als ‘veel te groot voor jou’. En daardoor wist ik: dit komt van het diepste van mij. ''

” De rust die Renske met zich meebrengt is super fijn op zo’n dag. Ik voelde me op mijn gemak en gerust. Ook tijdens de prachtige visualisaties en opdrachten. Tranen, maar ook een groots gevoel! Dankzij Renske kreeg ik helder wat mijn zielsmissie is! Toen ik hem op papier had gezet schrok ik er zelfs van, omdat hij eigenlijk veel groter was dan de missie die ik eerder had geformuleerd. Ik herkende de woorden haast niet! Maar ik schreef hem zó effortles, vanuit flow op. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.  En tegelijkertijd voelde het zo groots en mooi! Terwijl mijn ego het allang had bestempeld als ‘veel te groot voor jou’.
En daardoor wist ik: dit komt van het diepste van mij.
Vanuit liefde. Vanuit mijn grootsheid, mijn ziel!

Dankjewel, lieve Renske, dat ik mijn grootsheid en impact mocht voelen!
En dat mijn missie nu kraakhelder is. Het was een prachtige en vooral ook gezellige dag! ”

Keer terug naar je Sacred Centre.
Jouw centrum.

Keer maar terug, kom maar.
Het is veilig.  Jij bent veilig.

Weer een laag dieper.
Als een spiraal, keer je meer naar binnen.

En nee, je blijft niet in cirkels rondjes lopen.
Alsof je geen stap verder komt.
Steeds weer in dezelfde valkuil trapt.
Nee, jij gaat dieper, keer op keer.
Ook deze keer, laat jij het toe, om meer van jezelf te ont-dekken
en vrij te laten.

Laat je meenemen, naar binnen.
Ja het kan donker zijn.
En in het donker schuilt soms angst, pijn, weerstand.
Oh zo veel weerstand.

Verzet. Niet willen voelen.
Liever verdoofd.
Blijvend bij het bekende.
Het ‘veilige’. Het oude.

Kom maar mee naar het donker.
Daar ligt je schat.  Je goud.
In die weerstand, in die pijn, in de angst.
Dáár mag je je overgeven.

Geef je maar over. Het is oké.
Huil maar. Schreeuw. Laat los, laat gaan.
Laat VRIJ 🤍

Ik heb je vast.
Liefde is hier.
Liefde ben jij en dat ben je altijd al geweest.

Adem diep… in en uit…

Voel je het? Jij bent er nog. Jij bent er altijd 💛

Jij hebt en Bent de kracht om je te kunnen overgeven.
Jij hebt en Bent de Liefde om je te laten dragen
door de gehele Vader Kosmos en Moeder Aarde.

Jij hebt en Bent de moed, om jezelf te koesteren, lief te hebben
en te omarmen.

Óók in het midden van de storm.
Ook als het donker is.
Met alles wat je voelt, ervaart en beleefd.
Ook al ben je nog zo bang voor wat komen gaat.

Keer maar terug, mooie ziel.
Keer terug naar je centrum.
Je Sacred Centre.
Waar jouw levensenergie huist.
Waar jouw diepste verlangens liggen.
Waar jouw schat en goud is….

Deze zomer neem ik je mee naar je Sacred Centre.

Daar waar Alles ligt. Donker en licht 🌗

Mannelijk en vrouwelijk.
Verlangen en weerstand.
Bevrijding.
Dromen.

Toewijding… een inwijding 🔥

INVESTERING
THE SACRED INNER JOURNEY

Het traject is een investeringen in jezelf (en eventueel je bedrijf). 
De healing en transformaties die in jou gaan plaatsvinden zullen een ripple effect creëren in je leven, alle lagen van je bewustzijn en je omgeving.

Wat jij met de wereld te delen hebt is enorm groots en daarom is het ook zo enorm belangrijk om een stevige basis voor jezelf neer te zetten waarbij je vanuit vertrouwen, overgave en passie gaat leven!

Het zal een nieuwe flow brengen in de energie. 
In jeZelf, je leven, je business en daardoor ook op andere gebieden in je leven. 

Met regelmaat investeer ik zelf in coaching en healing sessies, (groeps)trajecten en opleidingen voor mijn eigen proces en bedrijf, omdat ik telkens weer merk hoeveel er al dan in beweging wordt gebracht. De energie stroomt gemakkelijker, shifts vinden plaats op bijzondere wijzen en transformaties in mij creëren mooie veranderingen in bijvoorbeeld mijn business, relaties en gezondheid. 

De rust, acceptatie en vrede die je dan ervaart, is alles waard.

HOE ZIET HET TRAJECT ERUIT?

We werken in dit traject met een liefdevolle groep vrouwen, een fijne sisterhood. We hebben wekelijks contact met elkaar om af te stemmen hoe het proces verloopt. Dit doe ik door iedere week posts te delen in de besloten Facebookgroep waaronder je kunt reageren met ervaringen en vragen. 

Door middel van de werkboeken en audio’s kan je zelfstandig aan de slag met het traject. De werkboeken bestaan uit tekst, oefeningen, vragen voor bezieling, affirmaties en prayers en afstemmingen. Ook ontvang je audio’s met geleide innerlijke reizen en sacred rituals die je thuis of in de natuur kunt beluisteren en mee kunt werken. 

Met de Zoom calls en livedagen/ceremonies zullen we elkaar als groep zien, voor de Zoom zal een opname worden gedeeld. We hebben drie zoom calls tijdens het traject en nog één extra call een maand na de afsluiting. We plannen de Zoom calls via een datumprikker. Mocht je niet kunnen dan kan je de opname in je eigen tijd terugkijken.

Er zijn 3 livedagen/ceremonies voor The Sacred Inner Journey.  Deze vinden plaats in The Space in Apeldoorn. 
De data zijn de vrijdagen: 6 augustus, 27 augustus & 17 september van 10.00 – 16.00.

Tijdens deze 11 weken ben ik bereikbaar via de besloten Facebookgroep en de Whatsappgroep. Ik ben ook 1:1 bereikbaar voor support via Whatsapp voor de vrouwen die ook 1:1 sessies krijgen.

Een hele waardevolle verdieping zijn de 1:1 sessies. 1:1 kunnen we enorm de diepte in om te werken aan jouw unieke proces. Hiervoor heb ik verschillende opties. 

We starten het traject met een online 1:1 intake om jouw intenties voor het traject te bespreken. Zowel je persoonlijke intenties voor de 1:1 sessies, als je intenties voor de groep. 

Het is altijd magisch om te ontdekken waarom een groep bij elkaar wordt gebracht. De rode draad wordt al gauw zichtbaar en het is prachtig om elkaars spiegel en steun te zijn tijdens deze innerlijke Reis. 

Een aantal weken na het traject zal ik met ieder van jullie nog eens 1:1 een integratie call plannen om te bespreken hoe het nu gaat en waar je nog begeleiding bij kunt gebruiken. 

The Sacred Inner Journey – De investering

Optie 1

Online & livedagen

+ korte kennismaking via Zoom & bespreken intenties
+ 11 weken begeleiding met thema’s, posts en video’s in de besloten Facebookgroep
+ 4 werkboeken en 4 audio’s met geleide innerlijke reizen en sacred rituals
+ 4 X een call via Zoom + opnames
+ 3 livedagen/ceremonies in The Space – Apeldoorn
Data: vrijdagen 6 augustus, 27 augustus & 17 september
+ Support in de whatsappgroep 
+ korte integratie call via Zoom

Investering: 

€777,-
excl. btw
(€940,17 incl. btw)

of in 3 termijnen van €259 excl. btw
(€313,39 incl. btw)

Optie 2

Online & livedagen & 1:1

Online & livedagen
+
11 weken begeleiding met thema’s, posts en video’s in de besloten Facebookgroep
+ 4 werkboeken en 4 audio’s met geleide innerlijke reizen en sacred rituals
+ 4 X een call via Zoom + opnames
+ 3 livedagen/ceremonies in The Space – Apeldoorn
Data: vrijdagen 6 augustus, 27 augustus & 17 september
+ Support in de whatsappgroep 

1:1
+ uitgebreide kennismaking via Zoom & bespreken intenties
+4 sessies van 2uur
+ 1:1 support via Whatsapp
+ uitgebreide integratie call via Zoom

Investering: 

€1333,-
excl. btw
(€1612,93 incl. btw)

of in 3 termijnen van €445 excl. btw
(€538,45 incl. btw)

Extra mogelijkheden:
(voor de vrouwen die optie 1 of optie 2 kiezen)

+ 1:1 Sacred Centre Dag (10.00 – 16.00)
Nog meer deep diven, intunen op wat gezien wilt worden, activeren van wie jij Bent en je missie!

nu tijdens dit traject voor: €395,- excl btw
(ook in 3 termijnen te betalen)

+ 2 Healthscans bij Wesley Tax – 10% korting
€333 incl btw
(ook in 2 termijnen te betalen)
www.staatvanhethart.nl/healthscan 

The Sacred Inner Journey – Back to your sacred centre

START DATUM
maandag 12 juli 2021

 

De besloten Facebookgroep wordt nu al aangemaakt, zodat wanneer de eerste vrouwen zich hebben aangemeld, het verbinden kan beginnen.  In de groep vind je de eerste video’s en voorbereidingsoefeningen. Ook kan je je voorstellen en zien wat de anderen delen over wie ze zijn en hun intenties om mee te doen met deze sacred inner journey. 

We starten officieel op maandag 12 juli 2021!
Vanaf die week kunnen ook de 1:1 sessies plaatsvinden (online via Zoom of live in mijn praktijk in The Space – Apeldoorn).
De laatste week, week 11, zal zijn in de week van 20 september 2021.
Een aantal weken daarna zal ik met ieder van jullie nog een extra 1:1 call inplannen en ook een laatste extra Zoom sessie met de groep als afsluiting.
Al is het natuurlijk nooit echt een afsluiting.. we blijven in verbinding en de reis blijft doorgaan, alleen in een andere vorm.

 

 

 

 

 

Bij Renske heb ik deelgenomen aan de Sacred Inner Journey. Een reis waarin je met de zachte en liefdevolle energie van Renske begeleid wordt naar binnen. Een Reis waarbij je verlangens en blokkades in het Licht worden gezet. Een Reis waarbij 1-op-1 en met sisters laagjes dieper mag gaan en waarbij er ruimte is voor vreugde, humor, verdriet, verstilling en vooral heel veel liefde. Voor mij persoonlijk betekende het een Reis van het hoofd naar het hart, zodat ik me nog beter kon verbinden met mijn ware zelf, met de ziel. Daardoor ben ik nog meer intuïtief in het leven gaan staan en geef ik me over aan de flow en de joy van het Huidige Moment. 

Stephanie – Vivicíta
(The Sacred Inner Journey – 2020)

Ik geloof in jou, dat jij genoeg bent, dat jij Liefde en Licht bent.

Ik geloof dat jij precies bent waar je nu moet zijn.

Ik geloof in jouw unieke gaven, talenten en missie.

Ik zie je schoonheid, je intelligentie, je potentieel.

Ik zie je ware essentie, je Hart dat zich verder wilt openen.

ik zie je Ziel die zo graag meer wilt ervaren en verlangt om op avontuur te zijn.

Jij mag helemaal jezelf zijn.

Jezelf omarmen zoals je werkelijk bent.

Dit is een innerlijke Reis die we samen beleven, 
een pad dat we samen bewandelen,

in Liefde ♥

Over mij

Moderne medicijnvrouw, in sterke verbinding met de natuur en moeder aarde, verwonderd over het leven en de kosmos, nieuwsgierig naar Alles wat onzichtbaar is en wat ontdekt wil worden, ambitieus in haar business en vol energie om jou mee te nemen naar je unieke sacred centre, jouw ware essentie, je Soul.

Vrouw van Wesley Tax, Mama van Wolf, Dochter van het leven.

Mijn eigen reis naar mijn sacred centre heeft ervoor gezorgd dat het grootse verlangen zichtbaar werd om anderen ook mee te nemen in deze innerlijke reis van her-inneren. Dat is waarvoor ik hier ben. Zaadjes planten, zichtbaar maken, aanwakkeren, gidsen om te herinneren wie je in essentie bent, je bijstaan als je door het donker reist en als je helderheid, licht en een hele dikke knuffel kunt gebruiken. Naast je staan als je op het punt staat om je grootse potentieel te benutten en stappen te zetten die enorm spannend en out-of-your-comfort-zone zijn.

Samen – wanneer je je missie herinnert en ontdekt, als je Voluit gaat leven, genieten en Lief hebben. 

Ik ben er. Toegewijd aan het Leven. Toegewijd aan jouw proces en reis.

Stuur een mail naar renskefeenstrainfo@gmail.com 
als jij resoneert met de energie van dit bijzondere traject van 11 weken met een fijne, liefdevolle groep vrouwen.

We zullen een online kennismaking via Zoom inplannen om jouw intenties te bespreken en te voelen of dit traject passend is.

Tot gauw mooie Ziel, we gaan samen op Reis!

Back to your Sacred Centre

The sacred inner journey