DE CEREMONIES

De ceremonies  worden in deze prachtige ruimte gehouden in Apeldoorn.

Een ruimte waar Licht, warmte

en rust aanwezig is. 

    Vrijdag 20 december 2019       15.00 – 21.30
    Vrijdag 17 januari 2020            17.00 – 21.30
     Vrijdag 14 februari 2020         18.00 – 21.00

 

 

Vrijdag 20 december 2019
Circle of Light – Ceremonie – Loslaten en Vieren van het Oude Jaar
Met Zaripha van Soulwork Studio

Deze middag en avond staan volledig in het teken van het loslaten en het Vieren van het Oude Jaar. Het jaar 2019 is bijna voorbij en we creëren tijdens deze ceremonie de ruimte om bewust stil te staan bij wat we hebben meegemaakt, zowel het mooie als wellicht het moeilijke. 

We zullen de de ceremonie openen met een geleide meditatie en het delen van intenties. Vervolgens zal Zaripha van Soulwork Studio de groep meenemen in een fijne Yin Yoga les. Daarna genieten we van een lichte maaltijd. 

In de avond neemt Zaripha ons mee in een bijzondere groepsreading die 2 tot 3uur zal duren. Daarna is er de mogelijkheid tot napraten, wat drinken en dansen met fijne muziek aan! Uiterlijk 21.30 ronden we af.

Tijd: 15:00 – 21:30 uur
Plaats: Apeldoorn (alle praktische info ontvang je per mail na aanmelding)
Investering: €66,- incl. btw
Aantal: 15 deelnemers

Aanmelden doe je door te mailen naar info@renskefeenstra.com 

Yin yoga

Met Yin yoga breng ik jou opnieuw in verbinding met je lichaam en je Ziel.
Je wordt je meer bewust van je gedachtepatronen en je leert hoe je meer liefde voor jezelf kan gaan voelen.

Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga. Je gebruikt de houding om meer in je lichaam te komen. De nadruk ligt dan ook op het ontspannen van de spieren en het rekken van het bindweefsel. Een houding wordt langer aangehouden, 3 tot 5 minuten. Er wordt gewerkt op een dieper niveau, waardoor bindweefsel en gewrichten de ruimte krijgen om te herstellen en versterken, met als gevolg een soepeler en ontspannen lichaam. Een ander voordeel van Yin yoga is dat door de stretch en druk in de houdingen de meridianen in je lichaam worden gestimuleerd. Hierdoor kan de levensenergie (Chi of prana) beter doorstromen, dit heeft een positief effect op je gezondheid.

Naast het fysieke en energetische lichaam werken we ook aan het mentale en emotionele lichaam. Bij Yin yoga gaat het er niet om hoe de houding eruit ziet of hoe diep jij in een houding kunt gaan. Je hoeft dan ook geen ervaring te hebben in yoga om aan een les mee te kunnen doen. Je lichaam is helemaal goed zoals het nu is, jij bent goed zoals je nu bent. Alles mag er zijn.

Yin yoga is erop gebaseerd dat je naar binnen keert, met je aandacht in het Hier en Nu. Tijdens elke houding heb je de tijd en ruimte om je gedachten en gevoelens te observeren, voelen en loslaten. Je leert zonder oordeel je weerstand en/of ongemak te onderzoeken en accepteren. De innerlijke wijsheid, bewustwording en ontspanning die je in deze ruimte vindt, neem je mee in je dagelijks leven.

 

Groepsreading,
ontvang een boodschap van je Ziel

Groepsreadingen zijn magische feestjes. De energie van een groep ervaar ik altijd als Liefdevol en krachtig. De kwetsbaarheid die dan voelbaar is, door het openstellen van jezelf, werkt enorm verbindend en helend. Tijdens een groepsreading tune ik in op de energie van de groep en op die van jouw persoonlijk. We gaan verbinding maken met ons hart, onze Ziel. Iedereen krijgt een persoonlijke Zielsboodschap mee en eventuele vragen worden beantwoord. Luister goed naar wat er wordt gezegd, want de boodschap van een ander is net zo belangrijk voor jou om te horen. Het is geen toeval dat jullie allemaal bij elkaar zitten die avond. We are all one.

Ik ben een doorgeefluik van jouw Ziel, gidsen en Engelen. Ik geef door wat ik voel, weet, hoor en zie. Alle antwoorden waarnaar jij op zoek bent zitten al in jou. Ik help je herinneren wat je Ziel al weet. Een Zielsboodschap geeft inzicht en stimuleert je om keuzes te maken en stappen te zetten naar (meer) bewustwording, heling en transformatie. Het geeft inzicht in wie jij in de kern bent, op een dieper zielsniveau. Er worden zaadjes gepland en deuren geopend. De boodschappen zijn duidelijk, eerlijk, gevuld met humor en komen altijd voort uit Liefde. Jouw Ziel wil te allen tijde groeien en in zijn/haar Licht staan. Daarnaast ben ik erg praktisch dus naast Zielsboodschappen krijg je, als dit nodig is, ook praktische tips en oefeningen mee naar huis. Je gaat weg met een gevoel van helderheid, erkenning en een diepe bevestiging. ”

Vrijdag 17 januari 2020
Circle of Light – Ceremonie – Begin van het Nieuwe Jaar
Met Myrthe Lisanne – inner peace journey

Deze avond vieren we het Begin van het Nieuwe jaar. We verwelkomen het Nieuwe dat in ons Leven wilt ontstaan. Het aanwakkeren van de creatiekracht en het grootse potentieel in ons Zelf! 

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een lichte maaltijd. De muziek staat aan en je krijgt fijn de tijd en ruimte om met elkaar te verbinden en bij te praten. 

Vervolgens start de ceremonie met een mooi ritueel met energiewerk en het delen van intenties. Daarna neemt Myrthe Lisanne ons mee in bijzondere innerlijke reis waarbij we middels haar verhalen, muziek en zang steeds dieper naar binnen zullen keren. Dit zal een diepe transformatie teweegbrengen van binnen. Hierna zet ik de muziek aan en kunnen we gezellig dansen, kletsen en een drankje drinken tot uiterlijk 21.30.

Tijd: 17:00 – 21:30 uur

Plaats: Apeldoorn (alle praktische info ontvang je per mail na aanmelding)
Investering: €66,- incl. btw
Aantal: 20 deelnemers

Aanmelden doe je door te mailen naar info@renskefeenstra.com 

 

inner peace journey

Mijn naam is Myrthe Lisanne en het is mijn missie liefde en vrede te verspreiden middels mijn stem. In het dagelijks leven maak ik dan ook (helende) meditatieve muziek, diepgaande visualisaties, inspirational meditative video’s en schrijf ik ontzettend veel over alle thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit en het overwinnen van angsten en onzekerheden. Alles om jou innerlijke vrede en vrijheid te bezorgen omdat dat wat mij betreft de sleutel is tot een bezield, zinvol en gelukkig leven. Ik noem al mijn werk dan ook wel 1 grote inner peace journey

Tijdens de ceremonie van Renske zal ik jullie meenemen op een diepgaande innerlijke reis waarbij ik mijn storytelling, mijn zang, mijn muziek en voice healing inzet om jullie in een diepgaande meditatie te brengen en mee te nemen naar jullie innerlijke wereld. De wereld waar ik zo van hou! In jouw innerlijke wereld ligt zoveel wijsheid opgeslagen. Al jouw dromen, verlangens, antwoorden op vragen, volgende stappen, al jouw oerkracht en ook al jouw creatiekracht

En hoe fijn is het om daar af en toe toegang tot te krijgen? In de inner peace journey die ik bied zul je ervaren dat je onderweg emoties tegenkomt, deze worden door mijn stem letterlijk losgetrild, geheeld. Je doet (nieuwe) inzichten op die je verder helpen op jouw pad, je vindt een antwoord op een vraag die er voor je speelt, je ontdekt jouw inner power. Alles voor een innerlijke transformatie, een heling, alles om weer in een high energy te komen en jouw pad te vervolgen, op naar een mooi leven met innerlijke vrede en vrijheid. 

Are you willing to surrender yourself?
Are you ready to take a deep dive inside?
Then let me take you on a journey!  ”

 

Vrijdag 14 februari 2020
Circle of Light – binnenkort meer info

 

Tijd: 18:00 – 21:00 uur

Plaats: Apeldoorn (alle praktische info ontvang je per mail na aanmelding)
Investering: €22,22 incl. btw
Aantal: 20 deelnemers 

 

COMBI TICKET

Ik heb een aantal combi tickets beschikbaar!

Ben je aanwezig op vrijdag 20 december 2019, vrijdag 17 januari 2020 én vrijdag 14 februari 2020?

Dan betaal je geen €154,22, maar: €123 incl btw.

Opgeven voor één van de ceremonies of het combi ticket?

Mail naar info@renskefeenstra.com