Selecteer een pagina

INNER WORK
1ON1
COACHINGTRAJECTEN

1 DAG // 10 WEKEN // 20 WEKEN

BEN JIJ ER KLAAR VOOR &
KIES JIJ BEWUST VOOR JOUW
NIEUWE MANIER VAN LEVEN?

 

EEN LEVEN WAARIN JE INTUÏTIE JE WEGWIJZER IS EN JE VOLLEDIG VERTROUWT OP HET LEVEN EN HET PAD DAT VOOR JE LIGT

 

EEN NIEUWE MANIER VAN LEVEN WAARBIJ JE EEN LIEFDEVOLLE EN KRACHTIGE MINDSET CREËERT & LEEFT VANUIT JOUW HOOGSTE POTENTIEEL

do the inner work and your outer world changes

Kies jij voor een 1:1 coachingtraject?

 

Voor alle Lichtwerkers, ondernemers & iedereen die bewust wilt leven vanuit zijn/haar intuïtie, met een liefdevolle mindset en een diep vertrouwen!

Een coachingtraject van 1 dag, 10 weken of 20 weken, waarbij ik je begeleid bij je Reis door het Leven, je Reis als Lichtwerker en (eventueel) bij je eigen business. Ik heb verschillende downloads mogen ontvangen om deze 3 trajecten vorm te geven zoals ze hieronder beschreven staan.

Het gaat er BovenAl om dat jij intuïtief aanvoelt dat een traject bij jou past en dat je deze Reis samen met mij wilt maken. Of je nou 1 dag, 10 weken of 20 weken met mij aan de slag gaat; het begint met het luisteren naar je Innerlijke Stem die je precies vertelt wat de eerstvolgende stap is voor jou. 

Tijdens ieder traject zullen blokkades worden geheeld, weerstanden worden losgelaten en onzekerheden worden getransformeerd, wanneer je voelt en ervaart dat jij niet je gedachten en lichaam bént, maar dat je een Ziel bent en dat je je lichaam en mind als positief kunt ervaren tijdens het leven in deze fysieke wereld. In jouw Ziel bevindt zich een grootse kracht, die jij gaat ervaren wanneer jij in je potentieel stapt en vanuit je Hart gaat leven. 

Als je met mij resoneert, als je je herkent in mijn verhaal, als je voelt dat ik jou mag begeleiden, als je mijn posts op Instagram inspirerend vindt of als je gewoon voelt ‘hé dit ga ik doen’; dan is dát waar het om gaat. Het gaat om een gevoel, een innerlijk weten. En daar mag je naar luisteren. Dat is ook iets wat ik je het gehele traject zal blijven meegeven en bij zal supporten: luisteren naar jouw eigen innerlijke stem en ervaren hoe het is als je erop vertrouwt en je overgeeft aan wat er mag ontstaan.

Want het Leven ontstaat dóór ons heen, als we het toelaten. 
En begeleid ik je daar graag in.
Op persoonlijk vlak, spiritueel vlak, lichtwerkersvlak, businessvlak, zelfliefde-vlak, mindset-vlak, energie-vlak, moneymindset-vlak, healing-vlak.. 😉 

Lees hieronder de info over de verschillende trajecten en stuur een mail naar info@renskefeenstra.com wanneer je graag een kennismakingsgesprek zou plannen voor het bespreken van de mogelijkheden. Een losse sessie of een klein pakket van 3 sessies is namelijk ook mogelijk. Stuur een mailtje voor de informatie en om te boeken.
En wie weet werken wij dan over een aantal dagen/weken al wel samen!

Liefs,
Renske

INNER WORK COACHING
1 DAG

Hoe werkt het?

 

STAP 1 - INTAKE

Met het traject ” Inner Work Coaching – 1 dag ” starten we met een intakegesprek van 30 minuten. Dit kan online via Skype of je komt naar mijn kantoor in Apeldoorn. We bespreken waar we tijdens de coachingdag aan zullen werken en ik stel zoveel mogelijk vragen om helder te krijgen waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je doelen en intenties voor de toekomst zijn. Na de intake ontvang je een werkblad met een aantal oefeningen die je voor de coachingdag gaat doen, zodat we een basis hebben voor die dag. Samen plannen we de datum in van de coachingdag.

STAP 2 - COACHINGDAG

Samen met de informatie van het intakegesprek zal ik de coachingdag intuïtief voorbereiden.

Je ontvangt tijdens die dag een kristal die ik persoonlijk voor je hebt uitgezocht, afgestemd op jouw proces, Ziel en intenties.

In één dag zal je verschillende stappen gaan zetten naar jouw Nieuwe Manier van Leven. De tools die ik inzet zijn verschillend, maar energiewerk, healing, geleide meditatie, kaartleggingen en mindset oefeningen zullen altijd aan bod komen. Na deze dag heb je op een diepere laag blokkades getransformeerd en vanuit Hartsbewustzijn nieuwe energieën in werking gezet op het gebied waar jij die dag aan wilde werken. Je bent je bewuster geworden van wie je werkelijk bent en je bewustzijn is verruimd, zodat je de komende tijd nieuwe downloads en informatie kunt ontvangen. Je hebt een plan voor de komende tijd zodat het helder is wat je gaat doen en waarom.

De coachingdag duurt van 9.30 tot 15.00
en is inclusief lunch, snacks, fruit, water, thee en koffie.

STAP 3 - AFRONDING

Na ongeveer 2 weken zullen we in 30 minuten terugblikken op de coachingdag en vooruitkijken naar de komende tijd. Dit kan ook weer online via Skype of in Apeldoorn. Wellicht heb je vragen die je graag zou willen stellen en die beantwoord ik dan graag! We kijken naar hoe de 2 weken na de coachingdag voor je zijn gegaan en met welke intenties je de komende periode ingaat. Hier en daar kan ik eventueel nog met je meekijken naar je doelen, intenties en dromen voor de toekomst. Daarna ronden we dit traject af.

Voorbeelden van thema’s voor deze coachingdagen:
Wat voor mij het allerbelangrijkste is dat je resoneert met mij en mijn werk. Als je mijn verhaal hebt gelezen en mijn posts op Instagram leest, dan voel je intuïtief zeker aan of jouw vraag en thema passend zijn bij de coachingdag. Om er zeker van te zijn dat het klikt en dat het voor ons beide goed voelt om deze samenwerking aan te gaan, heb ik voor de intake gekozen. Tijdens de intake zullen we bespreken of we de coachingdag definitief inplannen. Onderwerpen die o.a. veel voorkomen tijdens mijn coaching zijn:
intuïtie – vertrouwen – overgave – zelfliefde – moneymindset – je missie leven als lichtwerker – je bedrijf vormgeven vanuit je Ziel – in het Licht gaan staan – leven transformeren van 3D (dualiteit/ego/contrast/scheiding) naar 5D (Eenheid/Hart/Harmonie/De Bron/Verbinding) – innerlijke rust – beperkende overtuigingen helen en transformeren – je essentie herinneren en omarmen – leven vanuit Hartsbewustzijn en je hoogste Zelf/hoogste potentieel — 

Praktische informatie:

Plaats:
– Intake en afronding online via Skype of mijn kantoor in Apeldoorn
(duur is beide 30 minuten)
– Coachingdag is op mijn kantoor in het centrum van Apeldoorn,
Roggestraat 111 (duur is van 9.30 tot 15.00)

De investering voor de inner work coaching – 1 dag
(intake, werkblad, coachingdag, kristal en afronding) is:

 

€555,- excl. BTW

betalen in termijnen is niet mogelijk
betaling moet voldaan zijn vóór de coachingdag

INNER WORK COACHING
10 weken

Hoe werkt het?

 

STAP 1 - INTAKE

We starten het ” Inner Work Coaching – 10 weken” traject met een intakegesprek van 45 minuten, online via Skype of je komt naar mijn kantoor in Apeldoorn. Tijdens deze intake bespreken we alle onderwerpen, situaties en vragen waarmee jij de komende 10 weken aan de slag wilt samen met mij. Ik stel zoveel mogelijk vragen om helder te krijgen waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je doelen en intenties voor de toekomst zijn. Ik verzamel in drie kwartier de informatie over jou en je proces die we nodig hebben voor het traject én we maken een globaal plan voor de 10 weken die voor ons liggen, zodat we beide helder hebben waar we naartoe zullen werken. Vervolgens zullen we de eerste coaching sessies inplannen. De 5 sessies die ieder 2uur duren, verdelen we over 10 weken.

STAP 2 - COACHINGTRAJECT

Gedurende 10 weken hebben wij 5 coaching sessies van 2uur per sessie. De 5e coaching sessie zullen we eindigen met een lunch (op kantoor of in de natuur). Het is mogelijk om de coaching sessies online, op kantoor of een combinatie van beide te doen. Tijdens de intake zullen we hier afspraken over maken.

De sessies zullen gevuld zijn met gesprekken, oefeningen, kaartleggingen, geleide meditaties, healing (Pranic & Intuïtieve Healing) en energiewerk. Alles om jouw proces te ondersteunen en je dichterbij je essentie terug te brengen, zodat je herinnert wie je werkelijk bent.

Na iedere sessie (dus vijf in totaal) ontvang je via de mail een werkblad met extra verdiepende oefeningen.

Gedurende het gehele traject krijg je waar nodig extra support via de mail of whatsapp.

BONUS:
Tijdelijk krijg je nu als bonus een livedag op kantoor, samen met andere deelnemers die een Inner Work traject van 10 weken of 20 weken zijn gestart in september/oktober 2019. Samen zullen we een geschikte datum uitkiezen, net als de thema’s voor die dag.

 

STAP 3 - AFRONDING

Ongeveer 2 weken na de laatste (5e) sessie hebben we een afronding van 45 minuten via Skype of bij mij in Apeldoorn. We zullen terugblikken op de afgelopen periode en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen. Samen zullen we kijken naar de periode die voor je ligt en ik geef je de laatste tips en handvatten. We bespreken je intenties en doelen voor de komende tijd. Vervolgens ronden we ons Inner Work coachingtraject van 10 weken af.

Praktische informatie:

Plaats:
– Intake en afronding online via Skype of in Apeldoorn
(duur is beide 45 minuten)
– De 5 coachingsessies vinden plaats op mijn kantoor (centrum van Apeldoorn, Roggestraat 111) of online via Skype (duur van iedere sessie is 2uur).
– De laatste (5e) coachingsessie is inclusief lunch en vindt plaats op mijn kantoor of in de natuur (omgeving Apeldoorn).

Gedurende het gehele traject krijg je waar nodig extra support via de mail of whatsapp. 

INCLUSIEF BONUS:
Tijdelijk krijg je nu als bonus een livedag op kantoor, samen met andere deelnemers die een Inner Work traject van 10 weken of 20 weken zijn gestart in september/oktober 2019. Samen zullen we een geschikte datum uitkiezen, net als de thema’s voor die dag.

De investering voor de inner work coaching – 10 weken
(intake, 5 coachingsessies, 5 werkbladen, livedag in groep en afronding) is:

 

€1111,- excl. BTW

 

Betaal je in 1x? Dan is de investering:
€995,- excl. BTW
(Een korting van €116,-)

Betalen in 2 termijnen van €555,50 excl. BTW is ook mogelijk.
De eerste betaling is voldaan vóór de eerste coaching sessie.
De tweede betaling is voldaan vóór de derde coaching sessie.

 

INNER WORK COACHING
20WEKEN // 5MAANDEN

Hoe werkt het?

 

STAP 1 - INTAKE

We gaan tijdens het ” Inner Work Coaching – 20 weken ” traject van start met een intakegesprek van 60 minuten, online via Skype of bij mij op kantoor in Apeldoorn. Omdat we tot in het begin van 2020 met elkaar samenwerken, is het ontzettend belangrijk dat we elkaar goed leren kennen en helder krijgen wat jouw intenties zijn voor dit intensieve coachingtraject van 5 maanden.

We bespreken je blokkades, je vragen en alles waarmee je de komende tijd aan de slag wilt. Omdat energie constant in beweging is en er ontzettend snel dingen kunnen veranderen (in jouw proces en jij als persoon), zullen we ons voornamelijk richten op waar je nu staat. Gedurende het hele traject sturen we bij waar nodig om jou dichterbij jouw kern en essentie te laten komen.

Je spreekt je eerste intenties, dromen en doelen uit en we maken een plan voor de komende weken. Vervolgens zullen we de eerste  coaching sessies inplannen (om de week een sessie). 

 

STAP 2 - COACHINGTRAJECT

Gedurende 20 weken hebben wij 10 coaching sessies van 2uur per sessie. De 1e en 10e coaching sessie zullen we beginnen of eindigen met een lunch (op kantoor of in de natuur). Het is mogelijk om de coaching sessies online, op kantoor of als een combinatie te doen. Tijdens de intake zullen we hier afspraken over maken.

De sessies zullen gevuld zijn met gesprekken, oefeningen, kaartleggingen, geleide meditaties, healing (Pranic & Intuïtieve Healing) en energiewerk. Alles om jouw proces te ondersteunen en je dichterbij je essentie terug te brengen, zodat je herinnert wie je werkelijk bent.

Na iedere sessie (dus tien in totaal) ontvang je via de mail een werkblad met extra verdiepende oefeningen.

Gedurende het gehele traject krijg je waar nodig extra support via de mail of whatsapp.

BONUS:
Tijdelijk krijg je nu als bonus een livedag op kantoor, samen met andere deelnemers die een Inner Work traject van 10 weken of 20 weken zijn gestart in september/oktober 2019. Samen zullen we een geschikte datum uitkiezen, net als de thema’s voor die dag.

STAP 3 - AFRONDING

Ongeveer 2 weken na de laatste (10e) sessie hebben we een afronding van 60 minuten, via Skype of op kantoor. Tijdens deze afronding zullen we terugblikken op het coachingtraject. Waar stond je, hoe is het proces gegaan en waar sta je nu. Waar ben je dankbaar voor en wat ga je vol liefde Vieren. Welke vragen heb je nog en welke intenties en doelen heb je voor de periode die nu voor je ligt. Vervolgens ronden we ons Inner Work Coachingtraject van 20 weken af. Dit is begin 2020, wanneer er weer een heel Nieuw Jaar voor je ligt. Je stapt 2020 in met nieuwe energie en een Nieuwe Manier van Leven!

— We starten dit Inner Work coachingtraject van 20 weken aan het einde van de zomer of begin van de herfst. Wanneer we 5 maanden verder zijn, en aan het einde van onze samenwerking zijn gekomen, dan is het alweer februari 2020! Ik wil je de mogelijkheid geven om de rest van dit jaar te gebruiken om de weg van binnen naar buiten te bewandelen. Ik begeleid je tijdens je innerlijke proces, zodat je gaat ervaren hoe het is om vanuit die plek te leven en te creëren. Want van binnen naar buiten is het gemakkelijker, fijner, lichter en liefdevoller. 5 Maanden lang wordt je gecoacht in je persoonlijke ontwikkeling en begeleid ik je bij de Reis van jouw Ziel. Zodat je gaat leven vanuit Hartsbewustzijn en je gedachten/emoties/acties matchen met je Ziel. En wanneer jij als Lichtwerker het verlangen hebt je (bestaande) eigen business te runnen;  dan zal je merken dat de flow die jij gaat ervaren in jezelf, direct wordt weerspiegeld in je business. Diezelfde flow, liefde en vreugde zal ook daarin stromen. Omdat het klopt. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken de komende 20 weken!
Jij gaat 2020 met een nieuwe energie en Nieuwe Manier van leven starten! — 

Praktische informatie:

Plaats:
– Intake en afronding online via Skype of op kantoor in Apeldoorn
(duur is beide 60 minuten)
– De 10 coachingsessies vinden plaats op mijn kantoor (centrum van Apeldoorn, Roggestraat 111) of online via Skype (duur van iedere sessie is 2uur).
– De 1e en laatste (10e) coachingsessie is inclusief lunch en vindt plaats op mijn kantoor of in de natuur (omgeving Apeldoorn).

Gedurende het gehele traject krijg je waar nodig extra support via de mail of whatsapp. 

INCLUSIEF BONUS:
Tijdelijk krijg je nu als bonus een livedag op kantoor, samen met andere deelnemers die een Inner Work traject van 10 weken of 20 weken zijn gestart in september/oktober 2019. Samen zullen we een geschikte datum uitkiezen, net als de thema’s voor die dag.

De investering voor de inner work coaching – 20 weken
(intake, 10 coachingsessies, 10 werkbladen, livedag in groep en afronding) is:

 

€1800,- excl. BTW

Betaal je in 1x? Dan is de investering:
€1600,- excl. BTW.
(Een korting van €200,-)

 

Betalen in termijnen is ook mogelijk.
2 keer €900,- excl. BTW
3 keer €600,- excl. BTW
4 keer €450,- excl. BTW
5 keer €360,- excl. BTW

Tijdens de intake bespreken we in hoeveel termijnen je betaalt en voor welke data de bedragen zijn voldaan. 

INNER WORK – 1:1 SESSIE

INNER WORK – SESSIE

Wil je wel met mij samenwerken,
maar boek je liever een losse 1:1 sessie
of een pakket van 3 sessies (met korting)?

Boek een losse coaching/healing sessie
van 90 minuten!

(incl. een korte kennismakingscall
om je intentie, blokkade, vragen
te bespreken voor de sessie)

Je kunt kiezen voor 90 minuten coaching
of een combi van coaching & healing.
Ik werk met Pranic Healing en Intuitive Healing.

Online & in mijn praktijkruimte in het centrum van Apeldoorn.

Investering voor een losse 1-op-1 sessie is:
€155,- excl. BTW

 

Investering voor een pakket van 3 sessies:

€397,- excl. BTW
(korting van €68)

 

Iedere 2 weken heb je een sessie van 90 minuten
Dit pakket is exclusief mail/app support tussendoor
en ook exclusief werkbladen ter verdieping.
Zie de inner work trajecten van 10 weken en 20 weken voor extra’s bij een compleet en intensief traject!

 

vraag via het contactformulier of info@renskefeenstra.com naar meer info
& om een sessie/pakket te boeken!

DE DEUREN VAN DE INNER WORK TRAJECTEN ZIJN GEOPEND!

Voel jij aan dat je 1 dag, 10 weken of 20 weken met mij wilt samenwerken aan jouw persoonlijke/spirituele/lichtwerkers/business ontwikkeling, vraag dan een gratis kennismaking aan en dan bespreken we de mogelijkheden!

Ook kan je altijd een losse sessie of een pakket van 3 sessies boeken.
Meer info over de sessies en trajecten kan je aanvragen
via de mail naar info@renskefeenstra.com 
of via onderstaand formulier.

3 + 1 =