Selecteer een pagina

Workshop:
” Een dag bij Renske, ik voelde dat ik erbij mocht zijn, maar de reden wist ik niet. Dat is ook oké, ik vertrouw op mijn gevoel. Wat is het fijn om een dag echt bij jezelf te zijn zonder afleiding, jezelf vragen te stellen en de antwoorden te krijgen waar ik zoveel rust bij ervaarde. Dank je wel Renske. Jouw kracht is jouw aanwezigheid en niet de drive te willen helpen, maar dat ik zelf tot inzichten mocht komen. Jouw energie is fijn en rustig , dat resoneert bij mij. Zo ontdek ik steeds meer wat fijn is en bij me past. Dankbaar voor deze dag! 

Soul Journey Membership:
” Natuurlijk valt en staat alles met wat ik zelf doe & dat ik mijn verantwoordelijkheid neem voor mijn leven. Jou rust, wijsheid en ruimte zorgde ervoor dat ik nog meer werd uitgedaagd om te voelen en vooral te vertrouwen op het grotere geheel. Het zorgde ervoor dat alles wat nog getransformeerd mocht worden de afgelopen maanden getransformeerd mocht worden vanuit nog meer liefde en rust dan daarvoor. Dat ik me mag overgeven en dat alles vanuit daar ontstaat. Ik heb veel inzichten gekregen tijdens de Soul Journey maar de ervaring zelf was veel waardevoller. Het niet willen/hoeven weten maar vertrouwen. Dat de buitenwereld een spiegel is en ik daar mag uithalen wat de les voor mij is. Ik heb gekozen voor de Soul Journey omdat ik een duidelijk JA voelde en zodra ik zo’n keuze maak gaat alles voor mij werken en komt er precies dat naar boven wat zich mag aandienen en is het programma ook precies lang genoeg. Het was een rollercoaster, we gingen diep maar het voelde altijd veilig, jij bleef sterk bij jezelf waardoor ik alle ruimte kreeg. Mijn basis is versterkt, ik vond het GEWELDIG! Een ervaring voor het leven! ”

Danya - deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie & VIP Member van het Soul Journey Membership

” Bij Renske heb ik de training ‘de wonderen van jouw intuïtie gevolgd en een healing gekregen. De workshop vond ik heel inspirerend, want ik wilde graag meer weten over het nog meer in contact komen met m’n ziel/intuïtie. Samen met twee powervrouwen deed ik de training bij Renske in Apeldoorn. Super fijne plek!!

Ik voelde me gelijk op m’n gemak en Renske had toepasselijke cadeautjes voor ons, heel attent. D.m.v. o.a. visualisaties, dingen opschrijven en andere bijzondere opdrachten heb ik tools gekregen om nog beter te voelen en weten hoe m’n intuïtie werkt. Hele bruikbare tips!

Een paar weken daarna kreeg ik een pranic healing en dit was ook weer een bijzondere ervaring. Ik voelde me heel rustig en ontspannen. En er waren een paar momenten dat ze bezig was op bepaalde plekken in m’n lijf en dat ze dan ook zag dat ik dat net op dat moment fysiek uitte (bijvoorbeeld dat ik mijn nek even naar voren deed toen ze met m’n keelchakra bezig was). Een paar dagen daarna heb ik nog een telefonische healing gekregen, bijzonder dat ik dat nog extra kreeg.

Renske is een heel fijn en warm persoon en ik heb al veel mogen leren van wat ze heeft gedeeld. Ze neemt de tijd en luistert super goed. Echt een aanrader. ”

Meike – Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie & healing sessies

” Het voelde net of praatte ik met een vriendin of met Yvonne uit de toekomst toen ik met jou de skypecallsessie had. Voordat we begonnen was ik echt zenuwachtig.. toen je eenmaal in beeld was werd ik meteen rustig. Je vertelde dingen en legde kaartjes, wat ik echt mega interessant vond! Daarnaast heb je me echt diep geraakt want ieder ding wat je zei was zoals het was. Nou eigenlijk precies zoals het is.

Je hebt mijn grote vraagtekens kunnen beantwoorden waar ik je mega dankbaar voor ben! Vooral dat ik een pijn had door mijn ouders. Het raakte me echt diep en ik heb tijdens de sessie heel wat tranen gelaten. Geen idee of je het gezien had, maar het mocht er zijn zoals je zo mooi zei.

Omarm het en het zal zich sneller oplossen. Door jou ben ik een stapje verder gekomen naar de ware ik die ik wil zijn! 

Je hebt door de juiste dingen te zeggen en te voelen mijn ogen geopend! Dat ik los van dingen die ik behaal, zoals een diploma of een baan een enorm waardevol mens ben. Hier ben ik stapje voor stapje mee bezig.

Korte omschrijving; voel je dat Renske jou kan helpen of heb je behoefte om je knelpunten en/of struggles te bespreken, dan kan Renske echt heel veel voor je betekenen. ”


 

Yvonne - Inspiratiesessie & healing sessies

” Bij Renske heb ik deelgenomen aan de Sacred Inner Journey. Een reis waarin je met de zachte en liefdevolle energie van Renske begeleid wordt naar binnen. Een Reis waarbij je verlangens en blokkades in het Licht worden gezet. Een Reis waarbij 1-op-1 en met sisters laagjes dieper mag gaan en waarbij er ruimte is voor vreugde, humor, verdriet, verstilling en vooral heel veel liefde. Voor mij persoonlijk betekende het een Reis van het hoofd naar het hart, zodat ik me nog beter kon verbinden met mijn ware zelf, met de ziel. Daardoor ben ik nog meer intuïtief in het leven gaan staan en geef ik me over aan de flow en de joy van het Huidige Moment. ”

Stephanie - Vivicíta - Traject The Sacred Inner Journey. Workshop De wonderen van jouw intuïtie. 1:1 Inner Work dag.

” Waarom moeilijk doen als het samen kan. Gisteren deelde ik in mijn post dat het fijn kan zijn om hulp te vragen. Naast hulp te vragen kan het ook heel fijn en verhelderend zijn om te delen..

Bij mijn 3 maanden durende Soul journey pik ik van beide veel mee. En dat is zo heerlijk en waardevol! Je krijgt hulp bij verschillende vraagstukken, inzichten en informatie. Je houdt elkaar een spiegel voor, je steunt elkaar, je begrijpt elkaar en deelt emoties en ervaringen.

Je weet dat je altijd in connectie bent en er iemand is die vaak tegen hetzelfde aan loopt en die je begrijpt. Ik ben daar echt dankbaar voor!

Ik reis steeds verder en word steeds meer diegene die ik al was. Dicht bij mezelf en leven vanuit mijn hartsverlangen.
En het goede nieuws: ik zit op de goede weg! ”

Cindy van de Laarschot - Deelnemer van het Soul Journey Membership traject

” Vorige week had ik een inspiratie call met Renske, en wow wat was dat bijzonder! Vooraf vond ik het best spannend en wist ik niet wat er te wachten stond. Maar het voelde gelijk heel vertrouwd en goed en durfde me volledig over te geven en open te stellen, waardoor ik alles heel goed kon voelen! Alles wat ze zei en wat ik voelde klopte, het was een bevestiging. Een bevestiging dat het in mij zit, dat ik het kan en het mag laten zien. Door diep te voelen wat mijn ware ik wil! Alles klopte!  De dagen erna, en nog steeds kan ik zo goed mijn energie, mijn ware ik voelen, ik ben echt een laag dieper gegaan met behulp van Renske! ”

Sara - Inspiratiesessie

” Wat ben ik blij dat Renske op mijn pad is gekomen. Van zowel de Skype gesprekken als de live (workshop)dag die ik met haar heb gehad heb ik ontzettend veel geleerd.

Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven. Daarnaast is ze gewoon een hele leuke, lieve meid waardoor het fijn is om een dag samen met haar door te brengen.

Ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer voor ons in petto hebt Renske, je bent een inspiratie! 

Froukje - Deelnemer training Hartverlangens afstemmen op de wet van aantrekking

Workshop:
” Onlangs heb ik de cursus “wonderen van jouw intuïtie” gehad bij Renske. Ik vond het een hele waardevolle cursus, de dag stond echt in het teken van je eigen weg en groei in je intuïtie.

We startte met koffie of thee en op intuïtie werden er kaarten getrokken. De kaarten die ik koos waren al echt heel waardevol, je ging meteen een laagje dieper, naar je gevoel. Na de lunch gingen we fijn een stukje wandelen om daarna verder te gaan op het kantoor van Renske. We kregen daar een hele fijne healing, die ik echt voelde binnen komen. Ik voelde het overal tintelen en voelde veel warmte. Daarna hebben we nog hele fijne oefeningen gedaan om je intuïtie te versterken.

Renske is een heel lief, zacht en warm persoon, die jou helemaal begrijpt. Ze voelt je zo goed aan. Deze cursus is echt een aanrader wanneer je jou intuïtie wil versterken. Maar ook is de cursus waardevol wanneer je tegen bepaalde punten aan loopt, Renske helpt je echt verder.

Dankjewel lieve Renske voor deze fijne dag ”

Soul Journey Membership:
” Ik heb bij Renske het souljourney traject gevolgd. Het was zo magisch en bijzonder. Ik heb echt weer vele stappen gemaakt in mijn mindset en een behoorlijke shift gemaakt in mijn bedrijf. Er zijn blokkades geheeld en ik heb vele nieuwe inzichten gekregen.

Renske is een lieve meid en je kon de hele journey en ook nu nog bij haar terecht met vragen. Renske staat klaar voor je en helpt je bij alles waar je tegen aan loopt. De healingen tijdens het traject waren ook zo bijzonder, waardoor je weer met nieuwe energie verder kon.

Dankjewel lieve Renske voor dit prachtige traject! ”

Nicole – Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie & member van het Soul Journey Membership

” Een workshop met Renske is een bijzonder mooie ervaring en een prachtige investering in jezelf!

 Onder begeleiding van Renske heb ik tijdens de workshop ‘de wonderen van jouw intuïtie’ mijn hart en intuïtie laten spreken en kwam ik dichterbij mijzelf. Deze dag is niet alleen een bijzondere ervaring maar bovenal een fijn cadeau aan jezelf. Door de healing en met behulp van de oefeningen en opdrachten maakte ik verbinding met mijn intuïtie en kreeg ik nieuwe inzichten. Ik werd rustig en ik voelde meer vertrouwen. Vertrouwen op mijn intuïtie is meer een onderdeel geworden van mijn zijn. Vertrouwen dat het goed zal zijn, wat het ook met zich mee zal brengen. Renske is een prachtig warm mens met een bijzondere gave.

Dankjewel lieve Renske, dankbaar dat ik deze dag met jou heb mogen ervaren. ”

Carol - jobcoach / re-integratiecoach - deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

” De rust die Renske met zich meebrengt is super fijn op zo’n dag. Ik voelde me op mijn gemak en gerust. Ook tijdens de prachtige visualisaties en opdrachten. Tranen, maar ook een groots gevoel! Dankzij Renske kreeg ik helder wat mijn zielsmissie is! Toen ik hem op papier had gezet schrok ik er zelfs van, omdat hij eigenlijk veel groter was dan de missie die ik eerder had geformuleerd. Ik herkende de woorden haast niet! Maar ik schreef hem zó effortles, vanuit flow op. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.  En tegelijkertijd voelde het zo groots en mooi! Terwijl mijn ego het allang had bestempeld als ‘veel te groot voor jou’.
En daardoor wist ik: dit komt van het diepste van mij.
Vanuit liefde. Vanuit mijn grootsheid, mijn ziel!

Dankjewel, lieve Renske, dat ik mijn grootsheid en impact mocht voelen!
En dat mijn missie nu kraakhelder is. Het was een prachtige en vooral ook gezellige dag! ”

Aïsha Tauran - Mind Your Blissness. 1:1 VIP dag

” Ik boekte een coaching sessie bij Renske, omdat ik voel dat er meer is. Ik wil mijn hart & intuïtie volgen en mijn purpose leven. Renske heeft een fijne, ontspannen & lichte energie, waar je je meteen door op je gemak voelt. Door haar waardevolle boodschappen die ze deelt op Instagram voelde ik al dat het zou klikken. Met een vers gebakken, gezond, vegan koekje werd ik warm ontvangen. Haar manier van werken vind ik erg mooi. Ze kan erg goed luisteren, maar óók advies geven zodat ik verder kon in de goede richting. Ze heeft me geholpen om ‘oude’ dingen los te laten, bevestiging gegeven dat ik op het goede pad ben en een boost om te vertrouwen op waar ik voor wil gaan. Mijn (levens)missie is dankzij Renske duidelijker geworden. Na de sessie hebben we nog even telefonisch contact gehad, je merkt duidelijk dat Renske heel betrokken is. Ik kan het zeker aanraden om een sessie te boeken, maar weet vrijwel zeker dat ook haar trajecten & workshops waardevol zijn! ”

Mariëlle - The Green Guide - 1:1 coaching sessie

” Alles wat Renske zei kwam binnen. Ik voelde aan alles dat het de waarheid was. Ik wist dat het de waarheid was. Ik wist dat ik daar volledig op kon vertrouwen. Ik wist dat Renske me steunde en ik weet dat ze dat blijft doen! 

Renske is een prachtig persoon! Ze heeft de kracht om te spiegelen wat ze ziet en daarmee bevestigd ze wat jij diep van binnen al weet. Ze helpt je om het op een diep niveau te voelen en om er echt op te vertrouwen. Ze is niet bang om eerlijk en open te zijn. Ze is niet bang om even door te pakken waar nodig en ze voelt het feilloos aan wat jij nodig hebt om geïnspireerde actie te kunnen onderneem. Zo begeleid ze je in een prachtige en krachtige transformatie. 

Zelf mocht ik nog veel meer mijn gevoel gaan voelen. Ik mocht nog meer in mijn gevoel kruipen en ik mocht erop vertrouwen dat als ik het gevoel goed had, dat de rest vanzelf zou volgen. Dat het zo snel zou volgen, had ik nooit durven dromen. In diezelfde week nog manifesteerde ik een nieuwe baan. Een baan die me echt laat voelen hoe ik mezelf wil voelen! 

Zo ongelooflijk bijzonder hoe snel Renske alles aan het stromen kreeg! Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de prachtige en krachtige inspiratiecall met Renske! En als ik je dan nog één woord mee mag geven dan is het: DOEN! “

Anouk Graumans - Soulource. Inspiratiesessie.

” Renske heeft mij op rustige en liefdevolle wijze geholpen om een dieper inzicht te creëren in een blokkade.

Door haar rust en vertrouwen ontstond er een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten. Ik voelde bij Renske ook de veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen.

Ik kijk uit naar mijn volgende coachsessie! ”

Dianne Hachmang - Hartenkracht. Deelnemer training Liefdevolle transformatie van blokkades

” Wauw! Renske heeft ervoor gezorgd dat ik me écht verbonden voelde met mijn intuïtie. Door de prachtige visualisaties en concrete oefeningen weet ik nu hoe ik veel beter naar mijn gevoel kan luisteren. Renske is een prachtmens met een supermooie gave om anderen hiermee te helpen! ”

Simone Plukkel - PLUK - Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

” De Wonderen van jouw Intuïtie workshop was superfijn en bijzonder om te ervaren. Juist ook doordat ik de dag met twee andere fantastische vrouwen mee mocht maken. Het liet mij vooral zien hoeveel mijn intuïtie al sprak en het nodigde mij uit om VOLUIT voor haar stem (intuïtie) te gaan kiezen. Renske is een prachtige vrouw die je hier ontzettend goed in kan begeleiden. Ontzettend liefdevol, eerlijk en puur. Het is een MEGA aanrader als jij jouw meest waardevolle richtingaanwijzer: jouw intuïtie, wil ontdekken én gaan gebruiken in jouw leven. 

De dag verloopt héél open, rustig en je voelt vooral hoeveel liefde er aanwezig is. De energetische trilling is voelbaar hoger, en ik gun je om dit dan ook mee te maken in real-life.

We mochten een mooie meditatie/visualisatie ervaren en de middag vloog om. In de weken daarna heb ik ook 2 healing sessies ontvangen die voor enorme doorbraken zorgden bij vooral mijn keelchakra. Het betekende voor mij dat ik alleen maar méér en dieper wilde ontwaken, en inmiddels ben ik één van de VIP vrouwen van het Soul Journey Membership traject. Renske brengt en spiegelt niet alleen licht en liefde, maar ook: groei, kwetsbaarheid, compassie, helderheid, ontwaken, kracht, rust, diepe connectie met jezelf, met haar en met alles om je heen. Ze helpt je voelen op een héél diep level en laat je herinneren wie je Werkelijk bent. Het is fantastisch om alles te mogen ervaren. Dank, lieve Renske! Voor iedereen die twijfelt, neem de stap! This is for YOU! 

Jacoline Lokhorst – Spiritueel Life & Transformatie Coach - Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie. Healing sessies. VIP Member Soul Journey Membership.

” Renske heeft mij laten kennismaken met healing en wauw wat vond ik het een bijzondere ervaring! Het heeft werkelijk mijn hart geopend voor de reis naar mijn Ziel.
Ik had al veel gelezen over het begrip healing en ik had de Reiki 1 cursus afgerond. Maar zelf een healing ontvangen, dat had ik nog niet ervaren. Renske is een prachtige vrouw die heel veel Liefde en Rust uitstraalt. Toen zij healingsessies aanbood voelde ik meteen dat ik dit moest gaan doen!

Ik heb de sessies online gedaan en dat verloopt heel fijn. Eerst vertelt Renske kort wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Ook vraagt ze of er plekken zijn waar ze extra aandacht aan zou mogen geven. Daarna mocht ik lekker gaan zitten of liggen en mijn ogen sluiten. Wanneer de sessie is afgelopen zal ze dat zelf aangeven en dan is er tijd om ervaringen te delen.

Iedereen zal een healing weer anders ervaren. Ik voelde veel energie stromen en tintelingen door mijn lichaam. Ook zag ik kleuren. In het begin van de sessie waren deze donker en voelde ik af en toe angst. Naarmate de sessie vorderde werden de kleuren lichter en begon ik mijzelf ook lichter te voelen! Renske had vooral veel blokkades gevoeld bij mijn keelchakra en in mijn buikgebied. Dit klopte helemaal met mijn eigen ervaring want in die gebieden voelde ik vaak nog veel spanning. Ik besloot meteen om een tweede sessie te plannen want ik wilde hier verder mee aan de slag! Tijdens die sessie kwam er heel veel los, ik voelde het meteen in mijn lichaam. De dagen daarna had ik koorts en voelde ik dat mijn lichaam hard aan het werk was om alles wat los was gekomen te verwerken. Renske heeft mij in die dagen tot twee keer een korte healing gegeven als nazorg! Toen de koorts was gezakt voelde ik mij een stuk lichter en vrijer. Ik was echt een laag dieper gegaan!

Op dit moment volg ik het Soul Journey Membership, waarin ik verder werk aan mijn transformatieproces om zo tot het diepste van mijzelf te komen. Renske geeft tijdens dit 3 maanden durende traject trainingen, vragenuurtjes, meditaties en healingen. Maar boven dat deelt zij al haar Kennis, Wijsheid en Liefde. Ik ben dankbaar dat ik Renske heb ontmoet en dat ik mijn hart heb gevolgd om haar healingsessies te ontvangen. Voor mij was dit de start van een prachtige reis, op weg naar mijn werkelijke Zelf. De reis naar een leven in Liefde en Licht.”

” Voorjaar 2019 startte ik aan een drie maanden durend traject bij Renske, het Soul Journey Membership. Toen ze dit aanbood, voelde ik aan alles in mij dat dit precies de juiste vervolgstap was op mijn pad. Wat ben ik dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd op dat moment.

Het traject heeft mij ontzettend veel gebracht. In die drie maanden is er innerlijk zoveel getransformeerd waardoor mijn buitenwereld ook mee veranderde. Mijn Zielsmissie werd duidelijk en ik kreeg het vertrouwen om dat pad te volgen, zonder mij te laten tegenhouden door mijn omgeving of eigen beperkende gedachtes.

Laagje voor laagje kwam ik steeds dichter bij mijn kern, mijn ware Zelf. Ik leerde weer te luisteren naar mijn lichaam en intuïtie. Nu zijn zij mijn wegwijzers geworden, ik doe niets meer wat niet goed voelt.

Renske heeft ontzettend veel tijd en liefde in dit traject gestoken. Het was een hele mooie combinatie van live trainingen, werkboeken, meditaties, healingen en 1-op-1 sessies. Haar wijsheid, rustige uitstraling en openheid maken dat je je meteen vertrouwd voelt bij haar. Renske begeleid je naar een leven vanuit een hoger bewustzijn, Licht en Liefde. 

Nayana van Gurp - Love This Moment. Healing sessies en Member van het Soul Journey Membership