Even voorstellen!

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben Life & Business coach en ik begeleid bewuste ondernemers en lichtwerkers om hun leven en business te runnen vanuit Spirit, zodat zij de vrijheid en overvloed gaan ervaren waar ze naar verlangen. 

Ik begeleid mijn trajecten en programma’s vanuit The Space in Apeldoorn. Dit is de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax. Lees verder als je meer wilt weten en zien van The Space en van het aanbod van Wesley!

Ik vind het heerlijk om boeken en tijdschriften te lezen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, ik drink de hele dag door thee en meditatie heeft mijn leven écht verrijkt! Meer persoonlijke feitjes over mij weten? Lees dan vooral even verder! 😉

Het is mijn missie om jou te inspireren door de coaching en programma’s die ik zowel online als offline geef. Ook deel ik veel over mijn persoonlijke reis, omdat ik weet hoe waardevol het is om de verhalen van anderen te lezen als je in dit transformatieproces zit.

Sinds 2012 is mijn eigen spirituele ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan en heb ik veel cursussen, trainingen en coachingstrajecten gevolgd. O.a. op het gebied van healing, intuïtie, meditatie, wet van aantrekking en money mindset. In mei 2018 heb ik mijn NLP practitionair certificaat behaald. Ook heb ik verschillende certificaten voor healing en meditatie behaald.

Vrouw van Wesley Tax.

Mama van Wolf.

Dochter van het Leven – de Kosmos en moeder Aarde.

 

Binnenkort kan je in een intensief traject stappen waarin Wesley en ik een groep gaan begeleiden om afgestemd en vanuit de essentie te gaan leven en ondernemen.