Selecteer een pagina

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten, workshops en ceremonies een ieder die dieper verbonden wilt zijn met zichzelf, de Bron en het leven. 

Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij zullen in het najaar van 2021 ook samenwerken zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel. 

 

Ik zie het als mijn ware levensmissie jou te begeleiden in de herinnering van wie je in essentie bent. Wat zichtbaar mag worden is wat je in de schaduw hebt verstopt, uit bescherming en veiligheid. Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat je voluit kunt leven. 

Toen ik 10 jaar oud was gebeurde er veel in mijn leven. Daardoor dacht ik na over de dood, de ‘andere onzichtbare’ wereld en wilde ik zo graag begrijpen wat de energieën waren die ik om mij heen voelde. Dromen hebben altijd een diepere betekenis gehad en ik reisde regelmatig naar andere werelden en levens. Mijn analytische denken en intuïtieve gaven (die jij en ik beiden hebben) waren voor langere tijd in strijd met elkaar, tot ik mijzelf werkelijk kon overgeven aan de Bron van alles en wie ik in essentie ben. Toen gaf ik mijzelf de ruimte om vrij te zijn van alles waarvan ik dacht dat ik het was en te leven voor wat ik hier te doen heb op aarde.  

Sinds 2012 is mijn eigen ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan en in 2017 besloot ik mijn eigen praktijk te starten. Het jaar daarna was het zover en opende mijn praktijk. Vele sessies, workshops, ceremonies en het werken met zowel individuen als groepen verder is het nu, zomer 2021, tijd voor een verdieping voor degene die dit voelen. Voor de mannen en vrouwen die diep resoneren met mijn werk en werkelijk voelen dat ze er klaar voor zijn om de schaduw aan te kijken en vrijgemaakt te worden… tot wie je in essentie bent. 

Vrouw van Wesley Tax.

Mama van Wolf.

Dochter van het Leven – de Bron – stevig staand op de prachtige schoonheid van Moeder Aarde.

 

Bij Wesley Tax en mij kan je de workshop Embody the New volgen.
Een bijzondere dag waarbij we de Healthscan, ceremonie, healingwerk en coaching combineren.