Selecteer een pagina

”Het was tijd voor een Nieuwe Manier van Leven,
die echt bij mij past, waar ik een Hoge Energie door ervaar
& waardoor mijn Hart overstroomt met Liefde

Even voorstellen!

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben coach, energiewerker & spreker voor intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling. Mijn coaching en healing sessies zijn online of in mijn praktijkruimte in het centrum van Apeldoorn. Ik begeleid lichtwerkers en ondernemers om te gaan leven vanuit hartsbewustzijn en intuïtie. 

Ik vind het heerlijk om boeken en tijdschriften te lezen over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, ik drink de hele dag door thee en meditatie heeft mijn leven écht verrijkt! Meer persoonlijke feitjes over mij weten? Lees dan vooral even verder! 😉

Het is mijn missie om jou te inspireren door de coaching en workshops die ik zowel online als offline geef. Ook deel ik veel over mijn persoonlijke reis, omdat ik weet hoe fijn het is om de verhalen van anderen te lezen als je in dit transformatieproces zit.

Sinds 2012 is mijn eigen spirituele ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan en heb ik veel cursussen, trainingen en coachingstrajecten gevolgd. O.a. op het gebied van healing, intuïtie, meditatie, wet van aantrekking en money mindset. In mei 2018 heb ik mijn NLP practitionair certificaat behaald. Ook heb ik verschillende certificaten voor healing en meditatie behaald.

Als klein meisje was ik mij al bewust van de energieën om mij heen. Ik was erg gevoelig en dat zag je ook aan de verschillende voedsel allergieën, eczeem en hooikoorts die ik al vanaf kleins af aan had ontwikkeld. Vanaf mijn 10e, toen mijn opa is overleden, begon ik mij zo ontzettend veel af te vragen over het Leven, de dood en hoe alles in elkaar zat. Ook tijdens mijn middelbare schooltijd bleek hoe sensitief ik was, doordat ik vooral in de herfst- en winterperiode snel vermoeid was en het lastig vond om mijn draai te vinden. Vanaf 2012 ontwaakte ik ineens ontzettend snel..

Het is voor mij zeker geen gemakkelijke reis geweest sinds 2012. Ik heb in een aantal jaar afscheid mogen nemen van een relatie, vriendschappen, een HBO studie en mijn baan in loondienst. Er gingen heel wat jaren overheen voor ik die stappen kon zetten. Er kwamen veel blokkades, angsten en onzekerheden naar de oppervlakte, maar doordat ik altijd heb geloofd dat alles voor het hoogste goed gebeurt, bleef ik diep in mijn Hart het vertrouwen houden dat alles altijd weer goed komt. Het heeft zo enorm veel vertrouwen en healing gebracht, als je kunt geloven en vertrouwen dat alles een betekenis heeft, dat alles in het leven je iets wil leren, dat echt Alles je dichterbij je ware Zelf brengt.

Misschien heel herkenbaar voor je; bij iedere nieuwe fase waar ik in kwam, nadat ik wéér had geleerd, vergeven en had losgelaten, kwam er weer wat nieuws op mijn pad. Gedachten als: ‘houdt het dan nooit op?’ en ‘wanneer wordt mijn leven nou eens fijn en gemakkelijk?’ spookten regelmatig door mijn hoofd. Maar ik bleef vertrouwen. Ik bleef mezelf volledig overgeven aan het proces. Ook als ik weer ziek werd, een burn-out kreeg of mij zó ongelukkig voelde dat ik het eigenlijk niet meer zo zag zitten.

Langzaam aan werd het lichter. Ik ontmoette mensen die ook op het pad waren van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het lukte mij om tijdens cursussen en trainingen mijzelf te zijn en mijn verhaal te vertellen, waarbij in het begin vaak de tranen over mijn wangen liepen. De liefde, compassie en warmte die ik toen mocht ervaren was zo mooi. Dat er mensen zijn (naast mijn lieve familie) die zoveel om je geven en je alle liefde en geluk van de wereld gunnen; wat een prachtige ervaring is dat.

In 2017 ging mijn ontwikkeling verder. Ik kreeg aan het begin van het jaar de ziekte van Pfeiffer en ik wist; nu ga ik voor mij Zelf kiezen. Ik stopte met mijn HBO studie en ben mij volledig gaan richten op mijn eigen ontwikkeling. Ik maakte een aantal reizen tijdens Ayahuasca ceremonies, deed een workshop healing, een training in mindset en een cursus readen en channelen. Niet te vergeten al die boeken die ik heb gelezen en de events waar ik heen ben gegaan. Het was een geweldig jaar, waarin ik heel dichtbij mijn essentie en Hart ben gekomen en waarin ik hele lieve mensen heb ontmoet. Ik ben ontzettend veel gaan herinneren over mijn Oorsprong, de betekenis van het Leven, vorige levens, de missie van mijn Ziel, de reden dat ik juist nu in deze bijzondere Nieuwe Tijd op aarde ben.. Ik ben in 2017 écht thuisgekomen bij mij Zelf en dat is het grootste geschenk wat ik had kunnen krijgen ♥

In 2018 was het tijd voor een nieuwe manier van leven. Een manier van leven die echt bij mij past, waar ik een Hoge Energie door ervaar en waardoor mijn Hart overstroomt van Liefde. Ik begon het jaar met een VIP coachingsprogamma, waarbij ik grote stappen heb gezet om mijn belemmerende overtuigingen en blokkades te helen. De angst om voor mijzelf te gaan staan, mijn missie te leven en mijn waarheid uit te spreken was groot. Bij mij leefde namelijk nog steeds de gedachte dat ik dan veroordeeld en vervolgd zou worden, dit droeg ik bij me vanuit vele vorige levens (net als veel lichtwerkers). In 2018 ben ik stap voor stap afscheid gaan nemen van deze overtuiging die zoveel angst veroorzaakte. Ik mag gaan staan voor wie ik werkelijk ben.
Ik ben Liefde. Ik ben hier om Licht te brengen. Ik zie de Nieuwe Wereld al.
Ik zie al die mensen die (willen) leven vanuit eenheid en verbinding & die anderen supporten in hun unieke Zijn.

Halverwege 2018 haalde ik mijn NLP practitionair diploma, had ik een fotoshoot voor mijn website en social media,
volgde ik een meditatiecursus & schreef ik mij in bij de KvK. Vanaf september werkte ik niet meer bij mijn baan in loondienst en ben ik volledig aan mijn bedrijf gaan werken. Ik was er helemaal klaar voor. En wat ben ik trots en dankbaar dat ik deze stappen heb gezet!

Nu ik dit schrijf is het februari 2019 en als je mij vorig jaar zomer had verteld dat ik volledig in mijn eigen bedrijf zou werken én mijn eigen kantoor zou hebben in het centrum van Apeldoorn, dan had ik dat zeker wel gehoopt, maar dan had ik ook écht wat twijfels gehad 😉 Helemaal omdat ik altijd heb gezegd dat ik niet in een kantorenpand zou gaan zitten.. en moet je kijken waar ik nu zit. Vaak moeten we de sprong gewoon wagen, als het Universum ons ergens heen leidt, ook al hebben we geen idee waar de reis ons heen zal leiden.

Sinds september 2018 werk ik niet meer in loondienst en het bracht natuurlijk onzekerheden en spanning met zich mee, als je volledig voor je eigen bedrijf gaat. Maar ik heb altijd het vertrouwen gehad dat alles zich precies zo zou ontvouwen als dat het de bedoeling was. Ik heb het vertrouwen in mij Zelf altijd gehad, omdat ik 1000% zeker wist dat mijn missie, dromen en verlangens er met een reden zijn. En daarbij heb ik altijd het vertrouwen gehad dat het Universum mij zou leiden met alles wat ik doe, zodat alles op de meest mooie manier voor het Hoogste Goed zou gebeuren en uitkomen! 

 

Toen ik in 2012 in één klap ontwaakte.. heel heftig ontwaakte.. had ik nooit gedacht hoe het uiteindelijk zou gaan Zijn.
Wie ik zou Zijn. Dat ik zo dichtbij mij Zelf zou kunnen komen, bij mijn Hart en Ziel. Dat alles lichter en vrediger zou gaan voelen.
Dat ik nog steeds de angst en pijn zou ervaren, maar met zoveel meer hoop, vertrouwen, liefde en overgave.
Ik wist niet dat Zelf-Liefde zo bevrijdend zou zijn. Dat verbindingen vanuit die plek zoveel liefdevoller zijn. 
Dat de Liefde van de Bron zo groot, zo intens, zo écht is.
Dat je die Liefde door alles heen kunt voelen, ook in het donker, de schaduw, de pijn en de angst. Want die momenten zijn nog steeds aanwezig, maar zelfs op die momenten voel ik mij verbonden, gedragen en beschermd door het Universum, de Bron.

En al deze ervaringen voelen eigenlijk niet nieuw of magisch..
Ze voelen vertrouwd. Het is een herinnering aan Thuis, iets dat er altijd al was, maar even vergeten was. Een gevoel, een weten, diep in je Hart, dat bewaard is gebleven en nu weer zichtbaar en voelbaar is. Wauw, wat een geschenk. Wat is Leven toch bijzonder. Wat een ongelofelijke Reis. Een Reis die oneindig is, die ons blijft uitnodigen tot transformatie, groei en expansie. Een uitnodiging tot overgave, vertrouwen en innerlijke rust.
Ja, de Reis van het Leven, wat is ze mooi.

Your Life is a Journey Unfolding
⋅⋅⋅ YOU are a Journey Unfolding ⋅⋅⋅

 

Mijn missie

Ondernemers en lichtwerkers begeleiden naar hartsbewustzijn, dat zij een krachtige en liefdevolle mindset creëren & dat ze een sterke verbinding met hun intuïtie en het Universum krijgen. Want vanuit dié plek, kun je namelijk je eigen leven en wereld gaan creëren;
je kunt gaan co-creëren met het Universum!

Het is mijn missie om je te inspireren met mijn eigen ervaringen en de informatie die ik doorkrijg via channeling en meditatie. Het is mijn diepe verlangen dat alle mensen zich weer herinneren wie ze in essentie zijn. Het is mijn intentie dat je gaat ervaren dat het leven zich op de meest mooie en bijzondere manier voor je ontvouwt, als je gaat leven vanuit vertrouwen, overgave en vreugde. Zonder dat jij er weerstand tussen zet, zonder dat je blokkeert als je Ziel zich groots en uniek wilt neerzetten in de wereld, zonder schaamte, schuld en angst.

Wanneer je je bewust bent van je pijnstukken, je blokkades, je angsten en (beperkende) overtuigingen, dan kun je ze met compassie gaan erkennen, begrijpen, vergeven en helen. Dan ontstaat er een ongekende ruimte van Licht en Liefde, waardoor je je kunt openstellen voor alle Nieuwe en Oneindige mogelijkheden die er zijn.

Ik bied een veilige ruimte om te kunnen transformeren, een spiegel zodat je kunt zien waar je NU staat & ik laat je de kracht van jouw eigen Licht ervaren die nu al aanwezig is.

Je gaat weer herinneren wie je in essentie bent. Meer leven vanuit Zijn, geïnspireerde actie, eenheid en verbinding. We brengen vrouwelijke én mannelijke energie in balans en je maakt een shift naar vertrouwen, overgave en vreugde!

Er is een manier van leven waarbij je mag leunen op de Liefde van het Universum, de Bron.
Een manier van leven waarbij je een sterkte verbinding hebt met je Hart en Ziel.
Een manier van leven waarbij je voelt en wéét welke stappen je mag zetten op je Levenspad.
Een manier van leven waarin je missie en je bedrijf op een natuurlijke manier samenvalt met de rest van het Leven.
Een manier van leven die past bij wie jij werkelijk bent.

Waarvoor jij hier gekomen bent, op deze plek op aarde, in deze tijd…

Vanuit je Hart & vanuit Liefde

Ik geloof in..

 

Mij Zelf
Dat ik genoeg ben. Dat ik mooi ben, van binnen en van buiten. Dat ik alles in mij heb. Dat ik alles kan bereiken waar mijn Ziel naar verlangt. Dat ik de Liefde in mijn eigen Hart vind en dat de buitenwereld dit weerspiegelt. Dat ik het waard ben om Liefde te ontvangen, van anderen en van de Bron. Ik geloof erin dat ik niks hoef te bereiken om mij beter te voelen, maar dat ik alleen maar hoef te Zijn en dat ik daar alle vreugde vandaan kan halen.

Een Nieuwe Wereld
Waarin we leven vanuit ons Hart en onze intuïtie ons de weg wijst. Waar we ons verbonden voelen met het Universum, moeder aarde en alle levende wezens. Waar we ons bewust zijn van onze ware essentie en genieten van de groei en transformatie waar we als Ziel en Wereld doorheen gaan. Een Wereld waarin we samenleven met compassie voor onszelf en elkaar. Waarin Liefde de basis is. Waarin de seizoenen, de maanstanden en onze eigen cyclus omarmd wordt. Waarin ik mij Zelf in ieder ander herken en ik dankbaar ben voor de spiegel die anderen voor mij zijn.

JOU
Ik geloof in jou, dat jij genoeg bent, dat jij Liefde en Licht bent.
Ik geloof dat jij precies bent waar je nu moet zijn.
Ik geloof in jouw unieke gaven, talenten en missie.
Ik zie je schoonheid, je intelligentie, je potentieel.
Ik zie je ware essentie, je Hart dat zich verder wilt openen.
ik zie je Ziel die zo graag meer wilt ervaren en op avontuur wilt gaan.

Jij mag helemaal jezelf zijn.
Jezelf omarmen zoals je werkelijk bent.
Jij mag je onzekerheden loslaten, je hoeft niet zo streng te zijn voor jezelf.
Jij mag in het Licht gaan staan en je eigen Licht gaan schijnen en verspreiden!

Jij mag gaan geloven in je Zelf, in een Nieuwe Wereld & in de ander ♥