Workshops

Bij een workshop wordt een veilige en helende ruimte gecreëerd waarbij je in een groep de kracht ervaart van samen Zijn en werken.
We ‘werken’ aan het thema op verschillende niveaus (mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek) en er wordt door verschillende oefeningen helderheid gecreëerd in waar jij staat en waar je nog dieper tot je ware essentie kunt komen. Er is tijdens en na de workshop ruimte om samen ervaringen uit te wisselen. Een groep is altijd met een reden bij elkaar, levenspaden kruisen niet zomaar. De rode draad wordt al gauw zichtbaar en de spiegel van de ander kan je veel vertellen. Ik zal ook 1:1 coachen, waarbij je zal merken dat de boodschap voor de ander ook gericht is aan jou. Je zal je dieper herinneren wie je werkelijk bent en zélf ontdekken welke stappen je mag zetten op je levenspad en eventueel in je bedrijf. Veel van mijn coachees zijn (toekomstige) ondernemers en verlangen naar helderheid, rust en vertrouwen op dit gebied.

Workshop - Your Sacred Centre

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We keren terug naar jouw
sacred centre

Je herinnert je ware essentie
om vanuit die plek
voluit te leven

Your Sacred Centre

 

Tijdens deze workshop zijn we met een kleine groep samen om een innerlijke reis te maken. Deze innerlijke reis maken we in verbinding met elkaar, zodat we elkaar als steun en als spiegel hebben.

Als jij diep in verbinding bent met jouw heilige centrum, dan sta je dus in diepe verbinding met de Bron: de energetische ruimte / Het Veld waar alles uit ontstaat en wordt gecreëerd. Dan kan je jezelf openen en verruimen om de energie dóór je heen te laten stromen, zodat kan worden gemanifesteerd in het fysieke wat de bedoeling is. Hoe het bedoeld is. Want de ‘hoe’ mogen we loslaten.

Het ontvouwt zich op de manier die het meest moeiteloos is voor jou en jouw levenspad.

Tijdens de workshop ervaar je door middel van een trance reis, meditatie en verschillende oefeningen hoe je de mind en de dualiteit van deze wereld steeds gemakkelijker kunt loslaten. Je oude manier van denken, spreken en handelen zal plaatsmaken voor het nieuwe. Dit nieuwe is een herinnering voor jou als Ziel, een herkenning van iets dat altijd al geweest Is.

Ben jij er klaar voor om je te openen voor deze herinnering

Het is voor iedereen bedoeld om dit te herinneren en om de weg vrij te maken voor werkelijke vrijheid en jouw ware essentie. Het is aan jou of jij er ook daadwerkelijk voor kiest en bereid bent om Alles aan te kijken. 

Het aankijken van het ego, met zijn patronen, gedragingen, overtuigingen en verhalen. De dualiteit in de wereld die verdeeldheid, tekort en af gescheidenheid creëert. Het aankijken van je innerlijke kind, die verlangt naar liefde en erkenning, gezien wilt worden en ook haar verhalen en overtuigingen heeft. Je familie-lijn waar van alles door is gegeven en wat misschien nu wel op jouw schouders rust. Geef je het door? Of verwerk, heel en transformeer je? 

Het is aan jou. En ik nodig je met liefde uit om werkelijk naar jezelf te kijken. Naar alle kanten van jouw mens zijn. Vanuit je Sacred Centre. Want vanuit die plek – gegrond op Moeder Aarde en in lijn met de Bron en het Universum – kan je puur waarnemen en helen.

Helen en transformeren wat niet meer dient en niet meer bij jou hoort.

Ontwaken en herinneren wie jij in essentie bent en vanuit die energie en staat van Zijn stappen zetten en keuzes maken. Voor jou, voor je gezin, voor je bedrijf, voor jouw leven. 

De ruimte die ik neerzet en die we samen creëren, is openend en verruimend. Voor jou als mens en voor je bewustzijn. Het is een ervaring, dus resoneer je met de energie en ervaar je nu een innerlijk weten dat je erbij mag zijn, dan zie ik graag je mailtje verschijnen met je aanmelding.

Ervaringen van deelnemers van mijn workshops en trainingen

” Een dag bij Renske, ik voelde dat ik erbij mocht zijn, maar de reden wist ik niet. Dat is ook oké, ik vertrouw op mijn gevoel. Wat is het fijn om een dag echt bij jezelf te zijn zonder afleiding, jezelf vragen te stellen en de antwoorden te krijgen waar ik zoveel rust bij ervaarde. Dank je wel Renske. Jouw kracht is jouw aanwezigheid en niet de drive te willen helpen, maar dat ik zelf tot inzichten mocht komen. Jouw energie is fijn en rustig , dat resoneert bij mij. Zo ontdek ik steeds meer wat fijn is en bij me past. Dankbaar voor deze dag! 

Danya - deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

” Bij Renske heb ik de training ‘de wonderen van jouw intuïtie gevolgd en een healing gekregen. De workshop vond ik heel inspirerend, want ik wilde graag meer weten over het nog meer in contact komen met m’n ziel/intuïtie. Samen met twee powervrouwen deed ik de training bij Renske in Apeldoorn. Super fijne plek!!

Ik voelde me gelijk op m’n gemak en Renske had toepasselijke cadeautjes voor ons, heel attent. D.m.v. o.a. visualisaties, dingen opschrijven en andere bijzondere opdrachten heb ik tools gekregen om nog beter te voelen en weten hoe m’n intuïtie werkt. Hele bruikbare tips!

Een paar weken daarna kreeg ik een pranic healing en dit was ook weer een bijzondere ervaring. Ik voelde me heel rustig en ontspannen. En er waren een paar momenten dat ze bezig was op bepaalde plekken in m’n lijf en dat ze dan ook zag dat ik dat net op dat moment fysiek uitte (bijvoorbeeld dat ik mijn nek even naar voren deed toen ze met m’n keelchakra bezig was). Een paar dagen daarna heb ik nog een telefonische healing gekregen, bijzonder dat ik dat nog extra kreeg.

Renske is een heel fijn en warm persoon en ik heb al veel mogen leren van wat ze heeft gedeeld. Ze neemt de tijd en luistert super goed. Echt een aanrader. ”

Meike – Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

” Onlangs heb ik de cursus “wonderen van jouw intuïtie” gehad bij Renske. Ik vond het een hele waardevolle cursus, de dag stond echt in het teken van je eigen weg en groei in je intuïtie.

We startte met koffie of thee en op intuïtie werden er kaarten getrokken. De kaarten die ik koos waren al echt heel waardevol, je ging meteen een laagje dieper, naar je gevoel. Na de lunch gingen we fijn een stukje wandelen om daarna verder te gaan op het kantoor van Renske. We kregen daar een hele fijne healing, die ik echt voelde binnen komen. Ik voelde het overal tintelen en voelde veel warmte. Daarna hebben we nog hele fijne oefeningen gedaan om je intuïtie te versterken.

Renske is een heel lief, zacht en warm persoon, die jou helemaal begrijpt. Ze voelt je zo goed aan. Deze cursus is echt een aanrader wanneer je jou intuïtie wil versterken. Maar ook is de cursus waardevol wanneer je tegen bepaalde punten aan loopt, Renske helpt je echt verder.

Dankjewel lieve Renske voor deze fijne dag ”

Nicole – Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

” Een workshop met Renske is een bijzonder mooie ervaring en een prachtige investering in jezelf!

 Onder begeleiding van Renske heb ik tijdens de workshop ‘de wonderen van jouw intuïtie’ mijn hart en intuïtie laten spreken en kwam ik dichterbij mijzelf. Deze dag is niet alleen een bijzondere ervaring maar bovenal een fijn cadeau aan jezelf. Door de healing en met behulp van de oefeningen en opdrachten maakte ik verbinding met mijn intuïtie en kreeg ik nieuwe inzichten. Ik werd rustig en ik voelde meer vertrouwen. Vertrouwen op mijn intuïtie is meer een onderdeel geworden van mijn zijn. Vertrouwen dat het goed zal zijn, wat het ook met zich mee zal brengen. Renske is een prachtig warm mens met een bijzondere gave.

Dankjewel lieve Renske, dankbaar dat ik deze dag met jou heb mogen ervaren. ”

Carol - deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

” Renske heeft mij op rustige en liefdevolle wijze geholpen om een dieper inzicht te creëren in een blokkade.

Door haar rust en vertrouwen ontstond er een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten. Ik voelde bij Renske ook de veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen.

Ik kijk uit naar mijn volgende coachsessie! ”

Dianne - Deelnemer training Liefdevolle transformatie van blokkades

” Wauw! Renske heeft ervoor gezorgd dat ik me écht verbonden voelde met mijn intuïtie. Door de prachtige visualisaties en concrete oefeningen weet ik nu hoe ik veel beter naar mijn gevoel kan luisteren. Renske is een prachtmens met een supermooie gave om anderen hiermee te helpen! ”

Simone - Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

” De Wonderen van jouw Intuïtie workshop was superfijn en bijzonder om te ervaren. Juist ook doordat ik de dag met twee andere fantastische vrouwen mee mocht maken. Het liet mij vooral zien hoeveel mijn intuïtie al sprak en het nodigde mij uit om VOLUIT voor haar stem (intuïtie) te gaan kiezen. Renske is een prachtige vrouw die je hier ontzettend goed in kan begeleiden. Ontzettend liefdevol, eerlijk en puur. Het is een MEGA aanrader als jij jouw meest waardevolle richtingaanwijzer: jouw intuïtie, wil ontdekken én gaan gebruiken in jouw leven. 

De dag verloopt héél open, rustig en je voelt vooral hoeveel liefde er aanwezig is. De energetische trilling is voelbaar hoger, en ik gun je om dit dan ook mee te maken in real-life.

We mochten een mooie meditatie/visualisatie ervaren en de middag vloog om. In de weken daarna heb ik ook 2 healing sessies ontvangen die voor enorme doorbraken zorgden bij vooral mijn keelchakra. Het betekende voor mij dat ik alleen maar méér en dieper wilde ontwaken, en inmiddels ben ik één van de VIP vrouwen van het Soul Journey Membership traject. Renske brengt en spiegelt niet alleen licht en liefde, maar ook: groei, kwetsbaarheid, compassie, helderheid, ontwaken, kracht, rust, diepe connectie met jezelf, met haar en met alles om je heen. Ze helpt je voelen op een héél diep level en laat je herinneren wie je Werkelijk bent. Het is fantastisch om alles te mogen ervaren. Dank, lieve Renske! Voor iedereen die twijfelt, neem de stap! This is for YOU! 

Jacoline – Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie

Keer terug naar je Sacred Centre.
Jouw centrum.

Keer maar terug, kom maar.
Het is veilig.  Jij bent veilig.

Weer een laag dieper.
Als een spiraal, keer je meer naar binnen.

En nee, je blijft niet in cirkels rondjes lopen.
Alsof je geen stap verder komt.
Steeds weer in dezelfde valkuil trapt.
Nee, jij gaat dieper, keer op keer.
Ook deze keer, laat jij het toe, om meer van jezelf te ont-dekken
en vrij te laten.

Laat je meenemen, naar binnen.
Ja het kan donker zijn.
En in het donker schuilt soms angst, pijn, weerstand.
Oh zo veel weerstand.

Verzet. Niet willen voelen.
Liever verdoofd.
Blijvend bij het bekende.
Het ‘veilige’. Het oude.

Kom maar mee naar het donker.
Daar ligt je schat.  Je goud.
In die weerstand, in die pijn, in de angst.
Dáár mag je je overgeven.

Geef je maar over. Het is oké.
Huil maar. Schreeuw. Laat los, laat gaan.
Laat VRIJ 🤍

Ik heb je vast.
Liefde is hier.
Liefde ben jij en dat ben je altijd al geweest.

Adem diep… in en uit…

Voel je het? Jij bent er nog. Jij bent er altijd 💛

Jij hebt en Bent de kracht om je te kunnen overgeven.
Jij hebt en Bent de Liefde om je te laten dragen
door de gehele Vader Kosmos en Moeder Aarde.

Jij hebt en Bent de moed, om jezelf te koesteren, lief te hebben
en te omarmen.

Óók in het midden van de storm.
Ook als het donker is.
Met alles wat je voelt, ervaart en beleefd.
Ook al ben je nog zo bang voor wat komen gaat.

Keer maar terug, mooie ziel.
Keer terug naar je centrum.
Je Sacred Centre.
Waar jouw levensenergie huist.
Waar jouw diepste verlangens liggen.
Waar jouw schat en goud is….

Deze workshop neem ik je mee naar je Sacred Centre.

Daar waar Alles ligt. Donker en licht 🌗

Jouw ware essentie – de Bron

Wie ben jij?

Jij wilt op een diep niveau bijdragen aan een bewustere, transformerende en helende Nieuwe Wereld door vanuit jezelf, van binnenuit, je innerlijke wereld op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau met je Zelf aan de slag te gaan. Je bent bereid om diep te zakken in je eigen gecreëerde verhalen, oude structuren te doorbreken en innerlijk diep te transformeren.

Als (toekomstige) ondernemer, lichtwerker, coach, healer, therapeut, creatieveling, hoe jij je Zelf ook ziet, noemt en zichtbaar maakt: jij verlangt er naar te leven vanuit ware kracht, flow, levensenergie, vertrouwen en aanwezigheid. Met je voeten stevig op Moeder Aarde, zodat je kunt creëren, en je hart en ziel verbonden met het goddelijke / het universum zodat je door kunt geven aan de ander.

Jij verlangt er naar om diep naar binnen te keren, omdat je weet dat jij je eigen realiteit creëert en meesterschap wilt nemen over je eigen leven. Je wilt graag ervaren hoe het is als je meer vrij bent van oude verhalen en overtuigingen,
zodat je kunt gaan leven vanuit vertrouwen in het leven, jezelf en je eigen creatiekracht!

OVER MIJ & HET WERK

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten, workshops en ceremonies een ieder die dieper verbonden wilt zijn met zichzelf, de Bron en het leven. 

Ik zie het als mijn ware levensmissie jou te begeleiden in de herinnering van wie je in essentie bent. Wat zichtbaar mag worden is wat je in de schaduw hebt verstopt, uit bescherming en veiligheid. Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat je voluit kunt leven. 

Toen ik 10 jaar oud was gebeurde er veel in mijn leven. Daardoor dacht ik na over de dood, de ‘andere onzichtbare’ wereld en wilde ik zo graag begrijpen wat de energieën waren die ik om mij heen voelde. Toen gaf ik mijzelf de ruimte om vrij te zijn van alles waarvan ik dacht dat ik het was en te leven voor wat ik hier te doen heb op aarde.  

Sinds 2012 is mijn eigen ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan en in 2017 besloot ik mijn eigen praktijk te starten. Het jaar daarna was het zover en opende mijn praktijk. Vele sessies, workshops, ceremonies en het werken met zowel individuen als groepen verder is het sinds de zomer van 2021 tijd voor een verdieping voor degene die dit voelen. Voor de mannen en vrouwen die diep resoneren met mijn werk en werkelijk voelen dat ze er klaar voor zijn om de schaduw aan te kijken en vrijgemaakt te worden… tot wie je in essentie bent.

 

 

Deze workshop is voor jou als… 

 

Je innerlijk een JA voelt om te leven vanuit wie jij werkelijk bent.

Je verlangt naar echte verbinding. Met jezelf. Met je dierbaren. Met Moeder Aarde en het Goddelijke.

Je wilt leven en ondernemen vanuit je hart. Vanuit je hart is voor jou het ware pad, de weg voor jou. Praktische tip om dit in vertrouwen en overgave te doen zijn meer dan welkom.

Je handvatten wilt ontvangen om leiding te vragen aan het Goddelijke en deze te ontvangen en te implementeren in je dagelijkse leven én business.

Je ervaart dat je net als een spiraal steeds een laag dieper gaat en dat de schaduwstukken en processen waar je in zit intens kunnen zijn. Je wilt graag leiding ontvangen tijdens je proces. Ik sta naast je.

Je voelt dat ik een stukje naast je mag wandelen op je levenspad. Omdat je met mij, mijn energie en mijn werk resoneert.

Je licht wilt schijnen op je ‘oude’ leven, gewoonten, verhalen en overtuigingen. Zodat ze worden gezien en healing kunnen ervaren.

Je verlangt naar een leven van binnen naar buiten. Los van de bestaande structuren van deze wereld.

Je verlangt naar nieuwe mogelijkheden in je leven, je bedrijf/werk en je missie.

Je voelt dat dit het moment is om nieuwe stappen te zetten en dat er geen weg meer terug is met je oude wijze van leven.

Je je ware zelf wilt aankijken en ontmoeten, zodat je op een Nieuwe Manier kunt leven, onder jouw voorwaarden en vanuit jouw unieke waarden.

Je niet alleen maar fijn samen wilt zijn met gelijkgestemden (ook fijn), maar zeker ook diep wilt gaan zodat je meer uit jezelf en het leven gaat halen. Vrij leven, vanuit Liefde.

Je vanuit vertrouwen wilt investeren in jezelf, je persoonlijke ontwikkeling, je bedrijf en je leven.

 

 

 

 

 

Deze workshop is niet voor jou als…

Je hoopt op een quick fix waarin ik ga vertellen wat je moet doen.

Je verwacht dat de buitenwereld of een coach/therapeut met ‘de’ oplossing komt en je dus niet bereid bent om zelf innerlijk werk te doen.

Je niet gelooft dat jij een uniek en volledig potentieel hebt en dat er een leven voor je is waarin je ware liefde kan ervaren.

Je niet bereid bent om de weerstand die je hebt aan te kijken ten opzichte van het Goddelijke, zodat je vanuit die kosmische energie gaat leven en ondernemen.

Workshop - Your Sacred Centre

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

elementen van de workshop

Mail naar renskefeenstrainfo@gmail.com om je aan te melden
We plannen dan een telefonische afspraak om je intentie te bespreken, ik kijk er naar uit!