Selecteer een pagina

 

Stel je open voor de nieuwe mogelijkheden, de oneindige mogelijkheden, en versterk de verbinding met je intuïtie tijdens de workshop

‘De wonderen van
jouw intuïtie’

 

Het afgelopen half jaar was dit alleen een workshop voor groepen van maximaal 6 deelnemers, nu is dit ook een 1:1 workshop!

De workshop in groep is een gehele dag en de 1:1 workshop duurt 3uur
en is helemaal afgestemd op jou
en je proces!

Je gaat de verbinding met je intuïtie helen en versterken. Je ervaart hoe jouw intuïtie met je communiceert en je leert meer te vertrouwen op de wijsheid die ze aan je doorgeeft.

WORKSHOP IN GROEP
DE WONDEREN VAN
JOUW INTUÏTIE

Op vrijdag 1 november 2019 is de volgende workshop!
Deze dag zullen we met een groep van maximaal 6 deelnemers de diepte in gaan, zodat je weer een heldere en krachtige verbinding krijgt met je intuïtie. Blokkades worden herkend en we zetten het helingsproces in gang. Je krijgt inzichten in je proces en je zal meer en meer voelen en weten op welke wijze jouw intuïtie met je spreekt. 

Deze dag doen we een kaartlegging en reading, een geleide meditatie/visualitatie, een energetische healing en een opstelling. We brengen mind, hart, lichaam en Ziel samen zodat jij op een Nieuwe Manier gaat leven die helemaal past bij jij in essentie bent. 

Wil jij samen met maximaal 5 andere deelnemers deze dag ervaren? Meld je dan aan via info@renskefeenstra.com

We plannen een kennismakingsgesprek in via Skype van +/- 30minuten om jouw blokkades en proces te bespreken en om je intenties te onderzoeken voor de workshop.

Bij deze workshop ontvang je een kristal die helemaal past bij jou en jouw unieke proces. Deze ondersteunt je bij de innerlijke Reis die verder zal gaan na de workshop.

Als bonus krijg je een coachingsessie van 45minuten, die we 1tot2 weken na de workshop plannen. In deze sessie kunnen we nog weer op een diepere laag werken aan jouw proces en kan je mij al je vragen stellen na aanleiding van de workshop en de stappen die je wilt gaan zetten op persoonlijk en eventueel business vlak. 

Zie ik jou in Apeldoorn op vrijdag 1 november?!  

PRAKTISCHE INFO

Online kennismaking van +/- 30 minuten

Workshop op vrijdag 1 november 2019
Mijn kantoor aan de Roggestraat 111, centrum van Apeldoorn
Inloop vanaf 9.30 (alle info ontvang je per mail na aanmelding)
Workshop van 10.00 – 16.00
Inclusief lunch, snacks, water, thee, koffie
Inclusief persoonlijk uitgezocht kristal

Bonus coaching sessie van 45minuten 
1 tot 2 weken na de workshop

 

INVESTERING 

€149,00 excl. btw


Stuur een mail naar info@renskefeenstra.com 

om je aan te melden voor deze workshop op vrijdag 1 november 2019!

Bij de komende workshops (in groep en 1:1) zullen we mijn eigen ruimte gebruiken

WORKSHOP 1:1
DE WONDEREN VAN
JOUW INTUÏTIE

Deze workshop is nu ook te boeken als een 1:1 workshop. Dus in plaats van dat de workshop is voorbereid voor 6 deelnemers, is de workshop volledig intuïtief ingetuned op jouw proces en energie. Deze workshop duurt 3uur en daarin komen verschillende vaste elementen aan bod. We werken met een kaartlegging en reading, geleide meditatie, energetische healing, schrijfoefening en opstelling. Mindset, energie, emoties, je innerlijke kompas en de wetten van kosmos zijn thema’s die voorbij zullen komen. 

Tijdens de kennismaking bespreken we waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je Zelf graag ziet over een tijdje. Daarbij hebben we het over de blokkades die je ervaart en de beperkende overtuigingen die je nu tegen lijken te houden met hoe jij het liefst wilt leven (en voor sommige; ondernemen). Leven en ondernemen vanuit het Hart, vanuit Hartsbewustzijn. En volledig kunnen vertrouwen op je intuïtie en heldere innerlijk weten. Vervolgens bereid ik intuïtief de workshop voor zodat je een geheel op maat gemaakte workshop zal gaan ervaren.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk in Apeldoorn, Roggestraat 111. De workshop duurt 3uur en deze kunnen we zowel in de ochtend als middag plannen, op een doordeweekse dag. 

Eén tot twee weken na de workshop spreken we elkaar weer via een online videocall om te bespreken hoe het met je gaat en welke veranderingen je hebt ervaren. Ook kan je mij nog vragen stellen en geef ik je tips voor de komende tijd. Deze workshop is ook te boeken in combinatie met een 1:1 coaching/healing traject van 10 weken, 20 weken of het pakket van 3 sessies.
Mail naar info@renskefeenstra.com bij interesse en voor meer informatie!

Bij de workshop ontvang je een persoonlijk uitgezocht kristal, die perfect aansluit bij jou en je proces. Dit kristal zal je ondersteunen tijdens de workshop en de periode erna. 

 Stuur een mail naar info@renskefeenstra.com om een 1:1 workshop te plannen. We zullen eerst een intake/kennismaking plannen en daarin bespreken we ook de datum en tijd voor de workshop. Via de mail ontvang je alle praktische info voor die dag.

Ik begeleid je graag tijdens een 1:1 workshop 
die volledig is afgestemd op jouw energie en proces!

PRAKTISCHE INFO

Online kennismaking +/- 30 minuten
Online afronding van +/- 30 minuten (1 tot 2 weken na de workshop)

De 1:1 workshop vindt plaats in mijn praktijkruimte
aan de Roggestraat 111, centrum van Apeldoorn
Duur: 3uur (deze plannen we op een ochtend of middag
op een doordeweekse dag)

Inclusief: 
Persoonlijk uitgezocht kristal
Water, thee, koffie, snacks, fruit

Exclusief Lunch

 

INVESTERING

Boek je een 1:1 workshop in september of oktober 2019,
dan is de investering 

€237,00 excl. btw

 

Dit is een korting van €60,00
Vanaf november 2019 wordt de investering €297,00 excl. btw

 

Stuur een mail naar info@renskefeenstra.com 
om jouw unieke 1:1 workshop te plannen!

Het is mijn intentie dat jouw energie weer gaat stromen en dat je vertrouwen ervaart bij het leven vanuit je Hart en intuïtie. Dat je de heldere stem van je Ziel weer kunt horen en het innerlijke weten ervaart bij het pad dat voor je ligt, dat je weet welke stappen je mag zetten. 

Aan het begin van de workshop werken we met een geleide meditatie waarin je zal ervaren wat de blokkade is die jou nu tegenhoudt om volledig vanuit je ware essentie te leven (en ondernemen). Het wordt helder wat de blokkade is en wat het nodig heeft om te transformeren. Het verschilt per persoon en per workshop hoe de geleide meditatie zal verlopen, deze wordt intuïtief voorbereid en op maat gemaakt. Later doen we nog een geleide meditatie om te ontdekken op welke manier jouw intuïtie met je spreekt en contact zoekt. Welke signs gaan jou de komende tijd helpen op je pad? Hoe reageert jouw lichaam en hoe zit het met je emotionele navigatiesysteem? 

Een kaartlegging en reading laat jou weer ervaren hoe het is om vanuit intuïtie te handelen. Je werkt met heldervoelen, helderzien en helderweten. Je ervaart hoe intuïtie werkt voor joú! Ook krijg je hierdoor inzichten in je proces.

 Een energetische healing werkt op je energieveld en je chakra’s (energiecentra). Blokkades en patronen in ons onderbewuste kunnen niet altijd worden gezien en getransformeerd door te praten, soms is het nodig om op energetisch niveau te helen, zodat het daarna bewust kan worden. Bij de healing gebruik ik Pranic Healing en intuïtieve healing. Hierbij raak ik je niet aan en zit je comfortabel op een stoel. Tijdens de healing kan je mij vragen stellen, maar de meeste deelnemers vinden het fijn om even helemaal naar binnen te keren en gewoon te ervaren wat er gebeurt. 

De schrijfoefening die we doen zorgt ervoor dat je uit je hoofd en in je Hart aanwezig bent. Ook brengt het informatie uit je onderbewustzijn naar de oppervlakte, wat mooie inzichten oplevert. Ook deze schrijfoefening is geheel intuïtief voorbereid, op wat passend is bij jouw unieke Reis. 

We sluiten af met een opstelling waarmee we werken met energie. We brengen in kaart hoe je situatie nu is en we laten de energie stromen waardoor vanzelf helder wordt waar jij als Ziel naar verlangt en wat je wilt creëren en neerzetten in je leven (en bedrijf). Dit is een staande oefening waarmee we werken met kleur, papier, emoties, mindset, lichaamswerk en energie. Echt iets om te ervaren dus! 🙂 

Dit dagdeel staat compleet in het teken van jou en je persoonlijke proces. Daarom vind ik het zo belangrijk om een intake te plannen voor de workshop, want ieder mens is anders en iedere Ziel heeft een ander pad dat hij of zij bewandelt. Zelf kun je dus ook aangeven waarmee je aan de slag wilt en wat je tot nu al hebt gedaan qua persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. 

Stuur een mail naar info@renskefeenstra.com om jouw online kennismaking voor de workshop te plannen,
als jij je blokkades wilt helen & transformeren en meer inzicht & verdieping wilt ervaren in de verbinding met je intuïtie, Hart en Ziel ♥

Workshop
De Wonderen van jouw Intuïtie

Hoe is de verbinding met jouw intuïtie?
Gebruik jij haar al als wegwijzer op je Levenspad?
Vertrouw jij erop dat je altijd weet welke stap je mag zetten?
Herken jij de signs die jouw intuïtie je geeft?

Vanaf het moment dat we geboren worden is onze intuïtie helder en sterk aanwezig. We staan dichtbij ons ware Zelf en doen alles vanuit een gevoel van vreugde en oprechte nieuwsgierigheid naar het Leven. We zien alles als één groot avontuur (zoals het leven is bedoeld) en gaan graag op ontdekkingstocht!

Na verloop van tijd verdwijnt dit langzaam maar zeker..
We krijgen signalen dat we niet op onze innerlijke stem mogen of kunnen vertrouwen, bijvoorbeeld van onze familie, het schoolsysteem of de maatschappij en cultuur waarin we leven.

Als onze intuïtie niet wordt gesupport, dan is de kans groot dat we het contact hiermee kwijtraken en dat we vervolgens uit ons hoofd gaan leven; we sluiten ons af van onze innerlijke stem en de leiding die het Universum ons zó graag wilt geven. In plaats daarvan focussen we ons op onze gedachten en identificeren we ons meer met onze mind en ons lichaam, dan met onze Ziel, intuïtie & ons Hart.

Tijdens deze workshop gaan we jouw verbinding met je intuïtie weer helder en krachtig maken. We werken o.a. met een energetische healing van de blokkade, die jouw intuïtie heeft weggestopt en heeft geblokkeerd. Als je de blokkade hebt herkend, erkend en hebt vergeven, dán is het moment daar om de verbinding weer te versterken. Een healing werkt altijd nog een hele tijd door en heeft ook zeker de tijd nodig om in je bewustzijn en leven te integreren. Tijdens deze workshop wordt er een stap gezet zodat je in je dagelijkse leven verschil zal gaan merken!

Tijdens de workshop krijg je inzicht in de manier waarop jouw intuïtie contact met je zoekt. Hoe communiceert ze met jou? Hoe kan je dagelijks je intuïtie trainen? Hoe houd je een heldere verbinding met je Hogere Zelf, zodat je voelt en weet welke stappen je mag zetten in zowel je persoonlijke leven als in je werk/bedrijf?

Ik kijk er naar uit je te begeleiden,
zodat jij jouw intuïtie weer als wegwijzer gaat gebruiken! 

 

 

 

Reviews van deelnemers van de groepsworkshops De wonderen van jouw intuïtie

 Ik heb tools gekregen om nog beter te voelen en weten hoe m’n intuïtie werkt. ”

” Bij Renske heb ik de training ‘de wonderen van jouw intuïtie gevolgd en een healing gekregen. De workshop vond ik heel inspirerend, want ik wilde graag meer weten over het nog meer in contact komen met m’n ziel/intuïtie. Samen met twee powervrouwen deed ik de training bij Renske in Apeldoorn. Super fijne plek!!

Ik voelde me gelijk op m’n gemak en Renske had toepasselijke cadeautjes voor ons, heel attent. D.m.v. o.a. visualisaties, dingen opschrijven en andere bijzondere opdrachten heb ik tools gekregen om nog beter te voelen en weten hoe m’n intuïtie werkt. Hele bruikbare tips!

Een paar weken daarna kreeg ik een pranic healing en dit was ook weer een bijzondere ervaring. Ik voelde me heel rustig en ontspannen. En er waren een paar momenten dat ze bezig was op bepaalde plekken in m’n lijf en dat ze dan ook zag dat ik dat net op dat moment fysiek uitte (bijvoorbeeld dat ik mijn nek even naar voren deed toen ze met m’n keelchakra bezig was). Een paar dagen daarna heb ik nog een telefonische healing gekregen, bijzonder dat ik dat nog extra kreeg.

Renske is een heel fijn en warm persoon en ik heb al veel mogen leren van wat ze heeft gedeeld. Ze neemt de tijd en luistert super goed. Echt een aanrader. ”

 

 

 

Meike

Deelnemer De Wonderen van jouw Intuïtie

 

” Vertrouwen op mijn intuïtie is meer een onderdeel geworden van mijn zijn. Vertrouwen dat het goed zal zijn, wat het ook met zich mee zal brengen. ”

” Een workshop met Renske is een bijzonder mooie ervaring en een prachtige investering in jezelf!

 Onder begeleiding van Renske heb ik tijdens de workshop ‘de wonderen van jouw intuïtie’ mijn hart en intuïtie laten spreken en kwam ik dichterbij mijzelf. Deze dag is niet alleen een bijzondere ervaring maar bovenal een fijn cadeau aan jezelf. Door de healing en met behulp van de oefeningen en opdrachten maakte ik verbinding met mijn intuïtie en kreeg ik nieuwe inzichten. Ik werd rustig en ik voelde meer vertrouwen. Vertrouwen op mijn intuïtie is meer een onderdeel geworden van mijn zijn. Vertrouwen dat het goed zal zijn, wat het ook met zich mee zal brengen. Renske is een prachtig warm mens met een bijzondere gave.

Dankjewel lieve Renske, dankbaar dat ik deze dag met jou heb mogen ervaren. 

 

 

 

Carol
jobcoach / re-integratiecoach

Deelnemer De Wonderen van jouw Intuïtie

Ik weet nu hoe ik veel beter naar mijn gevoel kan luisteren ”

– Simone Plukkel – PLUK
@splukkel (insta)

Deelnemer De Wonderen
van jouw Intuïtie

” Wauw! Renske heeft ervoor gezorgd dat ik me écht verbonden voelde met mijn intuïtie. Door de prachtige visualisaties en concrete oefeningen weet ik nu hoe ik veel beter naar mijn gevoel kan luisteren. Renske is een prachtmens met een supermooie gave om anderen hiermee te helpen! ”

 

Wat is het fijn om een dag echt bij jezelf te zijn zonder afleiding, jezelf vragen te stellen en de antwoorden te krijgen waar ik zoveel rust bij ervaarde ”

” Een dag bij Renske, ik voelde dat ik erbij mocht zijn, maar de reden wist ik niet. Dat is ook oké, ik vertrouw op mijn gevoel. Wat is het fijn om een dag echt bij jezelf te zijn zonder afleiding, jezelf vragen te stellen en de antwoorden te krijgen waar ik zoveel rust bij ervaarde. Dank je wel Renske. Jouw kracht is jouw aanwezigheid en niet de drive te willen helpen, maar dat ik zelf tot inzichten mocht komen. Jouw energie is fijn en rustig , dat resoneert bij mij. Zo ontdek ik steeds meer wat fijn is en bij me past. Dankbaar voor deze dag! 

Danya Bongers – Coach

Deelnemer De Wonderen van jouw Intuïtie

De dag stond echt in het teken van je eigen weg en groei in je intuïtie ”

– Nicole

Deelnemer De Wonderen
van jouw Intuïtie

” Onlangs heb ik de cursus “wonderen van jouw intuïtie” gehad bij Renske. Ik vond het een hele waardevolle cursus, de dag stond echt in het teken van je eigen weg en groei in je intuïtie.

We startte met koffie of thee en op intuïtie werden er kaarten getrokken. De kaarten die ik koos waren al echt heel waardevol, je ging meteen een laagje dieper, naar je gevoel. Na de lunch gingen we fijn een stukje wandelen om daarna verder te gaan op het kantoor van Renske. We kregen daar een hele fijne healing, die ik echt voelde binnen komen. Ik voelde het overal tintelen en voelde veel warmte. Daarna hebben we nog hele fijne oefeningen gedaan om je intuïtie te versterken.

Renske is een heel lief, zacht en warm persoon, die jou helemaal begrijpt. Ze voelt je zo goed aan. Deze cursus is echt een aanrader wanneer je jou intuïtie wil versterken. Maar ook is de cursus waardevol wanneer je tegen bepaalde punten aan loopt, Renske helpt je echt verder.

Dankjewel lieve Renske voor deze fijne dag ”

 

Het is een MEGA aanrader als jij jouw meest waardevolle richtingaanwijzer: jouw intuïtie, wil ontdekken én gaan gebruiken in jouw leven ”

” De Wonderen van jouw Intuïtie workshop was superfijn en bijzonder om te ervaren. Juist ook doordat ik de dag met twee andere fantastische vrouwen mee mocht maken. Het liet mij vooral zien hoeveel mijn intuïtie al sprak en het nodigde mij uit om VOLUIT voor haar stem (intuïtie) te gaan kiezen. Renske is een prachtige vrouw die je hier ontzettend goed in kan begeleiden. Ontzettend liefdevol, eerlijk en puur. Het is een MEGA aanrader als jij jouw meest waardevolle richtingaanwijzer: jouw intuïtie, wil ontdekken én gaan gebruiken in jouw leven. 

De dag verloopt héél open, rustig en je voelt vooral hoeveel liefde er aanwezig is. De energetische trilling is voelbaar hoger, en ik gun je om dit dan ook mee te maken in real-life.

We mochten een mooie meditatie/visualisatie ervaren en de middag vloog om. In de weken daarna heb ik ook 2 healing sessies ontvangen die voor enorme doorbraken zorgden bij vooral mijn keelchakra. Het betekende voor mij dat ik alleen maar méér en dieper wilde ontwaken, en inmiddels ben ik één van de VIP vrouwen van het Soul Journey Membership traject. Renske brengt en spiegelt niet alleen licht en liefde, maar ook: groei, kwetsbaarheid, compassie, helderheid, ontwaken, kracht, rust, diepe connectie met jezelf, met haar en met alles om je heen. Ze helpt je voelen op een héél diep level en laat je herinneren wie je Werkelijk bent. Het is fantastisch om alles te mogen ervaren. Dank, lieve Renske! Voor iedereen die twijfelt, neem de stap! This is for YOU! 

Jacoline Lokhorst | Spiritueel Life & Transformatie Coach

Deelnemer De Wonderen van jouw Intuïtie

Stuur een mail naar info@renskefeenstra.com om je aan te melden voor de workshop in groep op vrijdag 1 november 2019
of om jouw persoonlijke
1:1 workshop te plannen!

Stuur een bericht via onderstaand formulier

of mail naar info@renskefeenstra.com

10 + 11 =